Čaute chcel by som vedieť ako to je s tým vodičákom mám 16 no ale pred rokom ma chytily policajty ked som išol cez dedinu no nemal som nič (vodicky ani papiere) dali mi nejaku upomenienku uff no teraz už čochvila ide leto všetci maju motorky jasne že bez
@ameryka , ale len na skútre to platí sa mi zdá, no neviem isto lebo na 125 musíš spraviť jazdy podľa mňa....a k téme kašľal by som na 125....sprav si v 17 na auto a rovno aj na mašinu do 25 kw a vraj sa má zvýšiť výkon do 33-35 kw od 18....ale každý asi vie ako to je....existuje milión teórií, no poriadne nevieme, ktorá je pravdivá...
@spl1tt3r okrem toho neexistuje skupina do 125cm3....máš AM to je do 50cm3, potom A1 to je do 25kW, A2 do 35kW kde je pomer výkonu k hmotnosti maximálne 0,2 kW/kg. a nakoniec skupina A ktorá je už neobmedzená
A hlavne. AM je síce do 50cm3 ale zároveň aj do rýchlosti 45 km/h. Akonáhle má aj 50tka v papieroch rýchlosť napr.50, už treba mať oprávnenie skupiny A1 (čiže aj na Simsona, Pioniera treba A1, nie AM).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak ta chytia bez vodicaku, tak ti mozu dat celkom slusny odklad na VP
radšej si zisti akú upomienku ti dali, lebo za jazdu bez vodičáku ti môžu zakázať šoférovanie, čiže sa k vodičáku nemusíš dostať.