neznam, ja som začala 2 mesiace po 18tke robiť, ale týmto tempom nebudem mať ani do 19tky .. závidím 17ročným .. podľa mňa sú šikovnejší .. ale nwm, prečo
ja by som vodičák v 17 nedala nikomu, v 18 babám a chalanom až v 21. lebo i keď mi je jasné, že chalani sú lepší vodiči, pomerne dosť ich je v 18 ešte hlúpych a potom chodia s novým vodičákom 120 v meste alebo to napália do prvého stromu v zákrute. za to väčšina báb je posratých, boja sa chodiť autom samy a ak hej, sú opatrnejšie
17 a 18 podľa mňa nie je až taký rozdiel ale myslím si ,že aj to je dosť skorý vek. Malo by to byť od 20 rokov a určite by bolo menej havárii aspoň toho typu, že to niekto najebe do stromu lebo si sadal za volant ožratý a nezabudol do auta posadiť aj kamošov
Ale vy si uvedomte, že to nieje o veku, ale tento zákon podporuje mladých ľudí, aby sedeli za volantom s dospelým. Takto 18 ročny hneď čo dostanú vodičák jazdia ako debily, ale teraz budú musieť jazdiť v doprovode stále, a naberú skúsenosti. Je to super vec, aj ked to mohli dať, že s doprovodom ale od 18tky-
Celé zle ja v tom vidím že sa chceme opičit po amerike kde dostanú zavčasu vodičák aj tak už vidim 17- rocnych ako budu jazdit s doprovodom iba co budu mladsie obete .... a je lepsie dat vodicak starsim ako mladsim ... ako pisal tu niekto ze pubertiakom to drbe z hormonmi tak nevedia co od radosti .... ja som si robil rok vodicak a to tak ze som zacal v zime prestal som a v lete som dokoncil aby som zazil kazde podmienky na ceste a mal som intruktora sofera sanitky nik vas lepsie nenauci soferovat ako takyto clovek ktory zaziva uplne ine situacie ako my bezní vodiči ... a ja vidim v rychlej jazde prísun adrenalínu čiže ked jazdit tak s rozumom nezniesol by som pocit keby som niekoho zabil a ja by som prezil to radsej seba a nech ostatný prežijú ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
..kvak..
Nechcem sa dozit dna, co si budem robit vodicak.
a sopliakom od 20 rokov až vyrastú z puberty a začnu sa správať na cestách ako ľudia .......filip
takže @14