Fury ma dobre hodnotenia, vraj jeden z najlepsich filmov z tohto roku. Ale tiez som este nevidel. Ardenas Fury sa da pozriet, trochu americka patrioticka propaganda ale da sa. Saints and Soldiers z 2014 a tusim 2013 su priemerne, prvy z 2003 bol dobry, The monuments men je dobry film, I Am Soldier nic moc, Angels of skies priemerny, Stalingrad je dobry film, Forbidden Ground, Westerplatte celkom dobry odporucam bez dabingu.
@iwushica Ja som v lete pozeral jeden fr. film o severoafrických vojakoch čo bojovali za Slobodné Francúzsko. Tam boli tiež niektoré scény úplne na hlavu
Chlapík s Thompsonom sa vkuse vystrkoval z jedného okna a asi 10 Nemcov ho nevedelo sundať
Nech mi nehovoria že v takom počte ak by každý z nich zaľahol a zasypal to okno streľbou že by ho netrafili
To sa mi dosť často stáva pri pozeraní vojnových filmov že sa musím chytať za hlavu keď postavy sa správajú ako idioti.
V jednom ďalšom americkom z prvej svetovej zasa vojaci čakali nemecký útok a stáli VEDĽA zákopov. Úplný fail
@ps102 väčšinou americké filmy sú postavené na hlavu A Američania Z toho vyjdú ako hrdinovia bez zranení A pod. tak isto aj zachráňte vojaka ryana je V pohode film no len tam tiež tie scény že 10 zabijú rotu vojakov A este aj zničia 2 panteri či koľko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.csfd.cz/film/339501-zel...
Chlapík s Thompsonom sa vkuse vystrkoval z jedného okna a asi 10 Nemcov ho nevedelo sundať
Nech mi nehovoria že v takom počte ak by každý z nich zaľahol a zasypal to okno streľbou že by ho netrafili
To sa mi dosť často stáva pri pozeraní vojnových filmov že sa musím chytať za hlavu keď postavy sa správajú ako idioti.
V jednom ďalšom americkom z prvej svetovej zasa vojaci čakali nemecký útok a stáli VEDĽA zákopov. Úplný fail