Prosim vas vsetkych o radu, kedze ja sa do toho velmi nevyznam, ktory volant je podla vas dobry, aj za priatelnu cenu (tak okolo 50€) .. popripade ktory vy vlastnite.
Test Drive Unlimited lebo som si jazdil kade som chcel a ako som chcel potom rFactor kvoli tomu ze si tam mozes postahovat rozne pridavky a tak dalej a je to aj celkom realisticke
a na tretom mieste asi Race07,to su klasicke zavody WTCC,od tvorcov rFactoru,taktiez zamerane na realnost
kup si taky aby mal spatnu vazbu hlavne... » volanty.heureka.sk/speed-link-2in1... ja mam tento, je dobry,kozeny ...akurat tie vibracie mi po chvilke prestali fungovat neviem cim to je mozno som to mal iba zle nastavene,,,uz to ale nepouzivam
@bay oba čo si poslala sa otáčajú iba do 90° - čo stačí uplne neviem čo znamená formulový/automobilový - predpokladám že ten automobilový sa dá otáčať do viac stupňov? neviem.. no hrať môžeš hrať hocičo na oboch typoch aj crasha bandicoota keby si chcela
a určite kupovať volant s force feedbackom, môj brat má ten logitech formula ex a kupoval ho v tescu za 30€ asi pred dvomi rokmi, takže za 70€ by som ho z alzy určite nebral, skús hľadať aj inde, snáď sa nájde do 50 ale som za formula ex na 100%, v tej cenovej hladine je top
btw @mightysheep ten čo si linkol force feedback nemá (neviem či si to tým chcel povedať) a ani si nedovolím povedať že je dobrý
@mightysheep tak buď si linkol zlý model alebo sám nevieš že power feedback alebo force vibration nemá s force feedbackom nič spoločné, má to iba simulovať ten pocit, že ten feedback tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a hral som na tom skoro vsetko
rfactor
Test Drive
race 07
need for speed
richard burns rally
collin mcrae
atd
len 90
Test Drive Unlimited lebo som si jazdil kade som chcel a ako som chcel potom rFactor kvoli tomu ze si tam mozes postahovat rozne pridavky a tak dalej a je to aj celkom realisticke
a na tretom mieste asi Race07,to su klasicke zavody WTCC,od tvorcov rFactoru,taktiez zamerane na realnost
a dakujem za podrobny opis, dost mi to pomohlo!
ale len tak na "vybláznenie" radšej by som šiel do toho logitechu
skus si pozriet na youtube nejake recenzie,zadaj len nazov volantu a hned ti to najde X vysledkov,trebars toto
podla mna je to uplne vpohode a ked nie si nejaka hardcore hracka tak to uplne ale uplne postaci
a určite kupovať volant s force feedbackom, môj brat má ten logitech formula ex a kupoval ho v tescu za 30€ asi pred dvomi rokmi, takže za 70€ by som ho z alzy určite nebral, skús hľadať aj inde, snáď sa nájde do 50 ale som za formula ex na 100%, v tej cenovej hladine je top
btw @mightysheep ten čo si linkol force feedback nemá (neviem či si to tým chcel povedať) a ani si nedovolím povedať že je dobrý