Fisher. Je nestranný, je diplomat, je reprezentatívny, v zahraničí veľmi známy, vie výborne po anglicky, bezproblémový. Taký má byť prezident v systéme, ako má ČR.
Ale Čechom by som doprial Franza. Nech z nich majú v zahraničí srandu. Je mi jedno, či je to vzdelanec a profesor. Ale jeho výzor sa absolútne nehodí na takú pozíciu. Prezidentský post vyžaduje aj nejaký zjav.
Jednoznacne Shwartzenberg. Uvazoval som aj nad Fisherom ale to jeho clenstvo v KSC a ked som ho videl v diskusii so Zemanom tak to bola jedna tragedia... A toho Modreho velmi neppznam viem ze je dobry skladatel a nieco skusal s Ceskymi skinmi ale to je vsetko
Ani som nevedel že majú v čechách volby teraz, nepoznám tých kandidátov okrem schwarzenberga... a toho by som určite nevolil už len preto, že mu nerozumieť 3/4 toho čo hovorí
toho dotetovaneho by som dal nech je sranda u nas budu urcite nudny kandidati a budu ale 2-3 iba inac volit sa nechystam aj ked budu u nas volby lebo mi je uplne jedno aky dalsi stary ujo tam bude trepat kokotiny
@alpynus nevedela som, že naše politické názory sa takto zhodujú. môžeme sa potom durdiť spolu
@james144 to, že si uvedomuje ústavné právomoci prezidenta, takže nesľuboval vo svojej predvolebnej kampani hlúposti (neopíjal ľudí suchým rožkom len preto, aby sa dostal k funkcii), to, že je to človek extrémne vzdelaný a kultúrny a vyznáva krásne ľudské a občianske hodnoty. keď rozpráva o právach, rozpráva aj o povinnostiach a to dnes počuť málokoho z tých, čo niekam kandidujú. je to veľmi múdry človek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@shit nebola mu povolená kandidatúra, pretože nezozbieral dostatok právoplatných podpisov.
Ale Čechom by som doprial Franza. Nech z nich majú v zahraničí srandu. Je mi jedno, či je to vzdelanec a profesor. Ale jeho výzor sa absolútne nehodí na takú pozíciu. Prezidentský post vyžaduje aj nejaký zjav.
A nie preto, že je potetovaný.
@james144 to, že si uvedomuje ústavné právomoci prezidenta, takže nesľuboval vo svojej predvolebnej kampani hlúposti (neopíjal ľudí suchým rožkom len preto, aby sa dostal k funkcii), to, že je to človek extrémne vzdelaný a kultúrny a vyznáva krásne ľudské a občianske hodnoty. keď rozpráva o právach, rozpráva aj o povinnostiach a to dnes počuť málokoho z tých, čo niekam kandidujú. je to veľmi múdry človek.
Inač zatiaľ to dopadlo celkom dobre si myslím