Aj vás strašne hnevá tá doterná reklama ktorú musíte stále zatvárať a nedá vám pokoja?Najradšej by som sem ani nechodila kým ten ošiaľ neopadne a nedajú ju preč lebo mám vždy také nervy keď ju vidím....snáď niesom sama...
čo....je...to...za...chujovinu! dajte to prečo, kašlem na to, že ide o biznis, toto sa nedá prehliadnuť, píšem správy, zavadzia to, píšem vo fóre, zavadzia to, pozerám blogy, zavadzia to, kurník, dajte to preč, chujový orange sa mi nedá ani dať preč, dopi... s celým systémom!
no mne ta nova na "oskole.sk" ani nejde zavriet...len musim cakat kym to zmizne, je to dost blbe ...ale co narobim, tym, ze tu budem nadavat na tie reklamy asi nic..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
presne tak!
totálne som nasratá!
serie ma to
serie
serie
seeeeeeeeeerrrrrrrrrrie
čo....je...to...za...chujovinu! dajte to prečo, kašlem na to, že ide o biznis, toto sa nedá prehliadnuť, píšem správy, zavadzia to, píšem vo fóre, zavadzia to, pozerám blogy, zavadzia to, kurník, dajte to preč, chujový orange sa mi nedá ani dať preč, dopi... s celým systémom!
vážne mám na to nervy tak sa vždy len prihlásim, a odhlásim nasratá