Ja na VOYO nechodím a TV nepozerám. Ale myslím si, že tam môžeš pozerať len seriály, ak si napr. nejakú časť nevidela, tak pôjdeš na VOYO a pozrieš si to v archíve.
Ale asi kvôli tomu, aby si videla nejakú časť seriálu, sa nebudeš registrovať a im ešte za to platiť každý mesiac, či každý týždeň?
Haha. zasmiala som sa. Ja by som to potrebovala len asi na mesiac cize zasa to nieje nejaka horibilna suma. Ide o to, že nechápem tomu, čo sa tam vlastne všetko dá pozerať v archíve. Napr. ja neviem, Mentalista je seriál aj iných veľa seriálov, ale neviem či sa to dá pozerať spätne v archíve, keď to tam nieje vypísané.
nuž, predpokladám, že to, čo tam nie je vypísané, tak tam jednoducho nie je alebo ak vieš kedy to išlo, tak sa pohrab tam v tom kalendári a keď ani tam nič, tak smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale asi kvôli tomu, aby si videla nejakú časť seriálu, sa nebudeš registrovať a im ešte za to platiť každý mesiac, či každý týždeň?