Som dosť.. prose som odveci xDD A až príliš úprimná.. Inak povedané :"Čo na srdci to na jazyku" Áno viem, je to drzé a sebecké, že neberiem ohľad na druhých a poviem im všetko čo si myslím.. No oni sami tvrdia :"Ja mám strašné rád/a úprimných ľudí" .. No
tak v niektorych situaciach treba tu uprimnost trosku miernit, mozno to povedat miernejsie alebo dokonca zaklamat. A ked uz si taka uprimna, spytam sa, masturbujes?
ja strasne mam rada uprimnost,aj ked mi povedia nieco,co boli,radsej nech to preboli,nez by som mala zit s ludmi,ktori su falosni a nepravdivy voci mne
vies, jedna vec je uprimnost a druha vec je flochnut na cloveka s niecim neprijemnym rovno do tvare. clovek by mal hovorit pravdu, ale niekedy nie celu... nie je to klamstvo, len skratka nepovies az uplne vsetko, co si myslis. a funguje to
Buď úprimná, ale skombinuj to tak, aby si sa správala k ľuďom tak, ako chceš aby sa správali oni k Tebe
Inak.. s úprimnosťou si toho v živote ešte veľa zažiješ.... Najlepšia vlastnosť pre Tvoje svedomie, no zároveň najhoršia pre okolie.... Ja ale dávam aj tak prednosť svedomiu, takže ať si říká každej co chce, já jsem čistá!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to je dnešný trend
a možno si to cenia, ale v niektorých situáciách sa nedá z úprimnosti tešiť, lebo pravda býva krutá.
a niektorí sú pózeri a hovoria to len preto, aby boli za dobrých ľudí...
Inak.. s úprimnosťou si toho v živote ešte veľa zažiješ.... Najlepšia vlastnosť pre Tvoje svedomie, no zároveň najhoršia pre okolie.... Ja ale dávam aj tak prednosť svedomiu, takže ať si říká každej co chce, já jsem čistá!