Nedávno som sa večer hrozne nudila tak som zapla PC..nešla som na pokec ako vždy, ale som na googli klikala na nejaké fóra..nakoniec som klikla na jedno fórum s názvom prvé milovanie..každý článok sa začínal asi takto: " MAla som 14, boli sme na párty kde
no jo takych dievcat ake opisujes v @0 je cim dalej viac...ved toto je filozofia dnesnej mladeze ist na chatu, najebat sa a zajebat si...osobne neviem co ma clovek so sexu pod vplyvom alkoholu, ked si na druhy den nic nepamata...ale to je jebnutost dnesnych dievcat
@6 to hej akoze sorry nehcem nadavat na baby lebo je aj kopec inteligentnych...ale ten jebnuty ozraty ci nahuleny kokot co vas nastrieka z toho nebude mat pravdepodobne nic a vy mozete otehotniet ci chytit nejaku chorobu...takze baby fakt sa uvedomte uz niektore a nepite ked to neviete
taketo dievcata nexapem...mam ix okolo seba dost..bo aj moja kamosky su take..no nie vsetky ale vacsina..ja neviem ale ked sa mi tym xvalia iba ix odpisem...a prve milovanie v 14,najebana a ece nevediet s kym a potm sa snim dat do kopy....uz potom vedela kto to bol.....to je hnus....
Z takych bab sa mi zdviha zaludok,ako si opisala,tupe 14ky naivne ktore sa vyspia s kazdym kokotom,este k tomu najebane jak delo,na dakej party (kde zvecsa toho chalana aj spoznali-aspon tak pisu) a potom sa cuduju este ked sa im ten chalan neskor neozve-take pripady poznam aj osobne-ABSOLUTNE POD UROVEN!!!
Male sproste husi si zajebu s kazdym druhym ktory o nich stoji potom po 18ke 20ke ich sex prestane nejako bavit budu mat dost,necudovala by som sa potom keby zacali tvrde drogy brat a podobne picoviny robit...Je jasne ze treba si poriadne uzivat kym sme mladi,len niektori su na tom tak zle ze si nicia pomaly zivot a to je uz trosku ine.
Je to tak a myslim, ze ta hranica sa zvysovat nebude skor naopak.
Chlapci a dievcata narodeni v roku 93, 94, 95 (cest vynimkam ) su naozaj uplne ina mentalita ako sme my. Nechapem ako je mozne, ze su medzi nami take rozdieli.
Wtf? Ako a co vas je do toho?? NEch jebu ked chcu. I dont fucking care... Ked sa chcu hrat na dospele nech sukaju, pre mna ,za mna aj v 11tich a kludne nech maju na kazdy den ineho. Oni si dodrbu zivot nie ja. Ked to vyhovuje im, tak prosim. Mne je absolutne jedno, co robi nejaka anicka z hornej dolnej s petkom s vedlajsej dediny. Nechu jebu ako kraliky, mna sa to netyka.
noo ako ja osobne mám 14 aa viem aké je to ťažké.Proste ked nedáš tak s teba urobí chalan totálne neschopnú,hlúpu a ja nwm akú ešte...našťastie som sex ešte nemala a dúfam že tak skoro nebudem mať aa že ked to raz príde, nebude to pod vplyvom alkoholu,drog a ani iných omamných látok...Stretla som sa už stým , že ma chalan nútil, jednoducho som utiekla a teraz sa na mňa ani nepozrie ,ale je to tak lepšie,dokonca ma ani netrápi čo o mne rozkecáva...že vraj som už bola viac krát ,,dzigana" a že to on nič nechcel s takou ku..a tak dalej...no ja a tí čo ma poznajú vedia, že by som nikdy nič také neurobila...
Bože, je to uplne sztrasne...ved to su len deti a uz spolu spavaju..a este ozraty ako deja..no fakt nechapem kao mozu byt take sproste tie baby...ale aj chalani niektory...chucu si za kazdu cenu vyprazdnit gule...kkti...No ja pokym som bola na Zs tak som sa s takymi babami vobec nestretla...fakt len minimalny pocet mojich rovesnicok uz neboli panny...ale akonahle som prisla do mesta na strednu tam skoro vsetky spoluziacky uz mali sexualne zazitky podobne tym v prvom prispevku...takze z toho usudzujem ze v meste sa tento hnusny pšás siri rychlejsie ako na dedine
@27 no aj na dedine su take aj ked v meste a hlavne na sidliskach je to skor...jedna 14 rocna od nas z dediny uz mala aspon 20-25 milencov...uz aj 12-13 rocne zacinaju chodit na ihrisko a otrcaju sa namalovane v minisukniach...typujem ze do pol roka ci roka uz budu jebavat...to je uz tak aspon u nas ze kazda co vyzera aspon trochu k svetu uz jebava od 14...
ale je to humus nemyslite? kokos ja mam 16 a s nikym som nemala sex lebo asi mam bohuzial mozog a vzdy myslim na nasledky a na to ze ci tomu cloveku vobec verim...a doteraz som dosla k zeveru ze nie.neverim...noo hentake babenky su obycajne slapky... no fuj...bleee...
hranie sa na dospelych to vyplod chorych zakomplexovanych 50 rocnych mozgov ktori nevedia pochopit danu situaciu za prve primarny prejav dietata od utleho veku je kopirovanie toho co vidi doma opakovanie toho co pocuje doma ako papagaj je vseobecne zname ze vzdelanie peniaze a dobra vychova idu ruka v ruke a len ojedinele sa stava ze byt nieco chybalo ked tie druhe 2 su predstavte si klasiku beznu 40 percentnu situaciu na slovensku: otec nervak alebo alkoholik popripade matka chora alebo chudoba ? tato realita vas vobec nestve ? lebo to co tu pisete su jej dosledky. Neobvinujte decka ktore nemozu za to ako ziju ze nechapu svet a nevedia co maju robit.Vacsina z nich si zasluzi sto krat vacsiu uctu za to cim presli ako vy aj ked robia sprostosti ....
No úprmne povedané oný si už o sebe veľa myslia... Taká ženská si už myslí že keď ju má vyspelú a ke´d má poriadné kozi tak že už je dospela a potom robí blbosti.....
Dnes je taka doba ... kazde prijebane decko chlasta aby zapijalo problemi a tym unika rieseniu ... nechapem to ... a potom sa pod vplyvom alkoholu deje co deje ...
LoooooooL magori, fakt nechapem tych 20 rocnych dospelakov co napisu ze su neni tato generacia, pritom jedna genereacia trva 30 rokov minimalne, trosicku sa zamyslet nad tymi dristami co tu niektori davaju do eteru
@2 ja som tiez mala skoro 20 a tiez to nemozem nazvat uzasnym...ale nebolo to ani take hrozne...ale urcite to,co potom nasledovalo,bolo lepsie...aj ked uz nie s tym istym...
Hmm toto je teda tema to co ta napadlo ? ved takych for je tu plno no alôe odpoviem ti na otazku podla mna bez lasky prvy sex je o nicom aj ked myslim ze prvy sex ako taky nieje krasny pre ziadnu babu pretoze to boli aa boli to aj potom ked baba zisti ze mohla odovzdat telo tomu pravemu ktoreho naozaj miluje a podla mna je blbe tiez ked niekto ma sex v 13 ci 14 tich rokoch tak nevraviiim ze nemam chutky ale co z toho ked nemam babu ktoru by som lubil aaa o ktorej by som vedel ze je ta prava.Aj ked dnesny svet je takyy ze chlast a sex je asi u kazdeho len zabavka u mna znamena milovanie sa viac ako obycajna zabavka preto stale cakam na tu pravu ak sa teda dakedy zjavi dufam ze sa najde taka ktora nebude taka zblaznena do dnesneho svetoveho trendu aaale bude mozno staromodna a bude cakat na praveho princa na bielom koni aj ked nevraviiim ze raz pride aj to zeee ved viete co som chcel povedat oki uz konciiim bo neviem to ukoncit zaverecnou recou
V dnešnej dobe velmi skoro začínajú dievčata spavať s chalanmi a žiť sexualne ja ked som mala 14 rokov mohla som byť vonku do jedenastej a na sex som ani len nepomyslela dnešny svet rychlo uteka aked mam teraz 23 rokov som štastna že som mala takyto život a nie že 14 rokov a čakať kedy sa vyzlečiem pred prvym chalanom ktoreho spoznam.....fujto....
ja ked už aj sa k nečomu schyluje ja poviem že na sex može zabudnuť rovno hned chudak chlapec potom že šak ja som nechcel neboj sex nebude..=DD aj ked som najebana rozmyšlam ne na tranzara lebo to nevim ani kde byvam ale tak ked je naladička vem čo a jak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
To boli skôr tie ďalšie
to je tak, keď sa deti hrajú na dospelých a nevedia, čo so sebou.
Veď ak niekto pije, tak :
1. tak kvalitné- je to lepšie a stačí si ovlažiť jazyk
2 a keďže kvalitné je drahšie, tak to nie je pre deti
Chlapci a dievcata narodeni v roku 93, 94, 95 (cest vynimkam ) su naozaj uplne ina mentalita ako sme my. Nechapem ako je mozne, ze su medzi nami take rozdieli.
Prvy sex v tak mladom veku je iba zvedavosť a móda... Ja verím (no skôr dúfam), že neskôr si uvedomia, že to bola chyba...