ahojte ma niekto z vas skusenost so ziadanim o vratenie dani zo zahranicia pokial ste tam brigadovali len par mesiacov ? potrebovala by som poradit nejaku spolocnost, s ktorou mate skusenosti, na nete som ich nasla asi milion takze nejake konkretne rady b
Ak si pracovala len v jednej firme tak si z tej firmy poziadaj o rocne zuctovanie a ak ti ho urobia tak uz nemusis nic riesit, dane ti vratia automaticky. V opacnom pripade potrebujes podat danove priznanie v krajine kde si pracovala. Zvycajne sa to da riesit aj postou...
@roman103 kto vravi ze musis v zahranici ostat robit natrvalo, chceli sme si to len vyskusat tak par mesiacov nam tak akurat stacilo a mam posledny rok skoly este cize tak ....co ma vek spolocne s brigadou?
neviem ako to funguje u brigadnikov :/ ale u nas normalne pracujucich potrebujes najprv formular E...? ktory nechas vyplnit na slovenskom danovom urade potom ho das v tom state kde robis v mojom pripade rakusko potom vyplnis formular k roku akemu podavas dane a hotovo
@cryingwords Ak budeš pochádzať z extra honosnej rodiny, budeš mať zčasti modrú krv a pôjdeš na Harvard, potom ťa možno prijmem k normálnemu rozhovoru, ale vidím, že je neskoro - super, že máš 2 vysoké školy. *___*
@roman103 to uz je len uroven, dobre ta vychovali rodicia ked nadavas ludom korych ani nepoznas s takym hulvatom sa nemam o com bavit dovi-dopo....och aj ja som chodila na gymnazium ako milion dalsich ludi sa nepokakaj zlaticko
@32 btw normalni 13rocní chodia vacsinou na zakladku a to ak chodis na 8-rocne gymko neznamena ze nepatris do ramcu zakladnej skoly, takze si sa strapnil sam
@cryingwords Lenže ty si chodila na nejaké neznáme jeblé gymnázium s tou poslednou zberbou, takže aj preto v 24 chodíš na brigády, lebo nemáš šancu nájsť si normálnu prácu.
@34 vsetky tvoje slova hovoria za teba (ach)....ked sa hras na takeho inteligenta cakala by som viac etikety!....citanie s porozumenin ti navyse nic nevravi......
@roman103 normalne to nerobim, ale bola to spontanna reakcia na tvoju obmedzenost...vlastne prepac, nemal som ti nadavat, ale je mi ta uprimne luto, raz to pochopis, ako si mimo
@roman103 tatko s mankou na teba asi nemali vela casu, zanedbali vychovu popri zarabani, ale tak...ani mna extra nevychovavali rodicia a dokazal som sa sam uvedomit.
@method Si myslíš, že po tolkoročnom rozvoji je niečo pri tom ťažké? ach ty si tak naivný kokot Ale v tvojom utiahnutom svete asi vážne všetko vnímate zaostalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A čo by mne mohla začať???
Ma zaujíma, či si sa vôbec niekedy zúčastnila nejakej súťaže v škole alebo mimo, lebo si nejak príliš veríš, ty hardcorová brigádnička... 8)
A ak to chceš vedieť, nazýva sa to stredná. ^_^