no ak to je naozaj velka suma tak sudom...ak nie popros ho nech ti to vrati..ak nie tak si to len zapametaj,vratis mu to v prihodnej chvili ked bude este nieco naozaj surne od teba potrebovat /nie ciste ponozky,ale aby ostal naozaj v maleri,napr potrebuje odviezt do nemocnice / /teda tak by som to ja urobila /
choď za jeho rodičmi, buď to za neho zaplatia naraz alebo po splátkach, ináč trestné oznámenie na policií, i keď nemáš doklad o pôžičke.....nech si ho poliši podaju--------filip
Mne tiež jeden dlží...A takisto na neho nejako nič neplatí,aby mi ich vrátil...Popravde som sa na to už vykašľala, vzhľadom na to, že nemám žiadny písomný ani iný dôkaz o tom,že som mu ich požičala, tak smola Nemám nervy sa naťahovať s takým človekom,čo nemá v sebe štipku slušnosti..Síce poznám veľa ľudí, čo by ho chytili pod krky, ale ja takto veci riešiť nechcem...Ale tak čo, poučila som sa...Škoda,že ma takýto "kurz" stál 150€..
@thevanderdark a dokedy si mu dal termín že ti to ma vratiť? a mate nejaku zmluvu? povedz ze nech ti da okamzite minimalne polovicu a druhu polovicu chces mat do tyzdna
za prvé ťa vyhreším.... na kerý kokot niekomu požičiavaš 220 e?
a normálne keď ho stretneš tak sa ho asertívne spýtaj že kedy ti mieni tie peniaze vrátiť, ty ich ptorebuješ... počkáš čo odpovie a potom iba zahlásiť... vieš čo do (vymyslisi nejaký dátum) ich chcem a konec! a odpochoduj like - a - BOSS !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
najhoršia situácia, keď požičiaš kamarátovi... len tak, na základe slovnej dohody. s tým nespravíš nič, pokým ti to sám nevráti.
nemá tu niekto požičať mi? samozrejme bez zmluvy, veď sme z jedného portálu
Tak držím palce,nech to aspoň tebe vyjde..
Prišiel som za ním povedal že 15.teho má výplatu tak že mi ich dá vtedy. Tak uvidíme
a normálne keď ho stretneš tak sa ho asertívne spýtaj že kedy ti mieni tie peniaze vrátiť, ty ich ptorebuješ... počkáš čo odpovie a potom iba zahlásiť... vieš čo do (vymyslisi nejaký dátum) ich chcem a konec! a odpochoduj like - a - BOSS !!!