Na Vianoce som bratovi kúpila mikinu ako darček, ale je mu veľká. Myslela som že ju vymením ale radšej by som kúpila niečo iné, neviete do koľkých dní je možné bezdôvodne vrátiť tovar aby mi vrátili peniaze? alebo dá sa to vôbec?
dones to aj s blockom ze je to velke ci ti to vymenia nemusia ti vratit peniaze mozno ti povedia ze si mas nieco ine v takej hodnote vybrat este mozu picovat kebyze tomu odstrihnes visacky menit sa do do 30 dni od zakupenia
Pokial to bolo kupene v kamennom obchode, tak nemas zo zakona pravo to vratit. Je to len na dobrej voli daneho obchodu. Takze by som sa informoval priamo u nich.
ja som tiež kúpila sestre rukavice odstrihla vysačky samozrejme zistila som, že sú obe lavé...no neskoro takže ak mi ich nevymenie asi ich vytrieskam jak hadov a bloček mám
@coccinelle26 poobzeraj sa v tom obchode a zisti si, ake velkosti maju.. potom pridi neskor s tym ze ju potrebujes vymenit za mensiu/vacsiu ( podla toho ktoru uz nemali) a ked ju nebudu mat tak si vydup peniaze..
@lycan Znovu opakujem co som pisal vyssie: na Slovensku ti zo zakona nevyplyva ziadne pravo vratit tovar kupeny v kamennom obchode.
V zasade nemas pravo bezdovodne vratit tovar, ktory si kupil ani 5 minut po dokonceni nakupu (pokial ti to podmienky stanovene konkretnym obchodom dodatocne neumoznia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
V zasade nemas pravo bezdovodne vratit tovar, ktory si kupil ani 5 minut po dokonceni nakupu (pokial ti to podmienky stanovene konkretnym obchodom dodatocne neumoznia)