podľa mňa je to blbosť.....ak sa rozhodnem nerozísť sa, znamená to odpustenie a potom sa nedá baviť o vrátení.
nehovoriac o ďalšej veci: môj partner sa s niekým vyspí, lebo to tam obe strany chcú. a ja si teraz mám nájsť hocikoho, s kým sa vyspím proti vlastnej vôli a ešte mu aj budem klamať?
@udy1 neviem ako u teba ale ja by som to netrpela hoci by to bolelo ako šlak ale určite by som to ukončila....ak ťa dotyčný naozaj ľúbi tak ťa nepodvedie
neviem. pravdepodobne by som z nevery partnera bola taka znicena ze by som sa s niekym vyspala aj ja aby som na to nemusela mysliet a vztah by som skoncila, ak by som na to mala silu.
@hellshinji No vidis, a to som Ti teraz prezradila podstaty svojich mimoriadne (ne)uspesnych, monogamistickych vztahov. Naviac, ked si to vezmes, tak nepripada v uvahu, ze by Ta pripadne podviedol dvojnasobne - jedine, ze by si chodila s niekym, kto ma viac očí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak sa potrebujem pomstit tak som vacsia svina ako ona
premyslam ci som niekde cital, ze vztah su SUBOJ dvoch ludi.. lebo ja som si vzdy naivne myslel, ze je to SUBEH
to by bola poriadna milost
nehovoriac o ďalšej veci: môj partner sa s niekým vyspí, lebo to tam obe strany chcú. a ja si teraz mám nájsť hocikoho, s kým sa vyspím proti vlastnej vôli a ešte mu aj budem klamať?
myslim si, ze ked je ten podvedeny partner taky silny, ze s tym vie zit, ze pol podvedeny, tak by bol sprosty, keby mu to mal tomu druhemu vratit...
súhlas s @31 .