Takže dnes sa rozhodlo, že podozriví z tejto násilnej vraždy sú oslobodení. Vraj niet dostatok dôkazov. Čo si o tom myslíte? Je to podľa môjho názoru strašná hanba pre slovenskú políciu a súdy. A rozhodne sa necítim dobre keď si pomyslím, že ak by sa niek
su to hovada,cely ten policajny zbor Slovenska,byrokracia a korupcia,vladne asi svetu...neviem,neni s tym asi moc co urobit,nami ale v kazdom,pripade je to smutne..
no tak to je teda riadna blbost ,kokos sak uz to tu kolko rokov natahuju ,sak ked uz mali jasne dokazy cot o zas rozpitvavaju nech mu djau uz pokoj ,je mi luto jeho znamych
klasika na Slovensku.. a inac mam pici dajakeho daniela tupeho ktoreho zabili nackovia ci co....kolko takych ludi zabili a nikde nehovori ti ludia nemaju pomnik jak tupy..jakeby on bol jediny co sa stal obetou nackov ci koho..nechapem
@8 myslim ze vrazda nemoze byt premlcana... kazdopadne som rad ze nie som jediny komu nas policajny zbor pripada ako tlupa zabednenych idiotov ... cest vynimak viem ze su tu aj dobri policajti ale ich je zalostne malo
veď samotní znalci z oboru psychológie sa vyjadrili, že obvinení sú násilníci, delikventi a recidivisti..či sa ich boja alebo dostali zaplatené, slovenská mentalita sa nezaprie
Celé je to nejaké pošahané....nechápem jak to vyšetrovatelia vôbec dali na súd bez dostatku jasných dôkazov...ale je jasné že ich pustili..bez dôkazov to nejde aj keby boli vinní
nemal tam niekto svedčiť a v poslednej chvíli z toho vycúval ?
každopádne je to celé smutné osobne som videl, ako skupinka ľudí na súde dostala za brutálne dokopanie človeka smiešnych 1000 - 3000 Sk... keď prekročíš rýchlosť dostaneš viac... keď si na dvore páliš chlast = ideš sedieť na 2 roky... keď ťa chytia s pár gramami marihuany = ideš sedieť na 2-7 rokov... záver nech si z toho každý spraví sám...
to len potvrdzuje, ze "spravodlivost" ma pletky s extremistami. Ti sa vzdy nejak zahadne dostanu von, ci uz niekoho zbili alebo dokonca zabili. (ale daj si na ulici brcko a uz si posediss 3 roky (-.-)
je to svinstvo.. policajti v takýchto prípadoch hovno správia a súdy už duplom tie by u nás mohli rovno zrušiť, ešte som nevidel žeby niečo rozumne vyriešili v takýchto oblastiach...
Hentakých hajzlov by trebalo na mieste odstreliť a koniec... dobrá službička pre spoločnosť..
@ayreen v poslednej dobe sa takéto veci dejú. za posledný mesiac a pol sme zmonitorovali 5 rasistiky motivovaných útokov, náš prezident nadáva pri svojej inaugurácii na demonštrantov a ľudia ich tam chytajú pod krk. celá naša krajina je jedno veľké kocúrkovo, čo sa tvári ako slovenský tiger.
podľa mňa sa boja, niektorí o zaktnutých sú podivná vzorka nazi mafiánov- obchodníkov s drogami, sú to veľmi nebezpeční ľudia..
a polícia, no.. poznám človeka, čo mu podpálili auto a vypočúval ho človek v mikine thor steinar.. u nás v TT som odfotila policajné auto, ktoré má nad značkou nalepené loho Thor Steinar a na boku auta je veľké 88. nagrc.
@martin182 súdy nemajú čo riešiť, riešiť má polícia, súdy musia len rozhodnúť podľa dôkazov, ktorí im predloží prokuratúra, nemôžu si rozhodovať len tak od buka do buka, súd je pre mňa v tomto nevinne
@yolis - vina je aj na pleciach súdu...prečo nepovolil detektor lži? výsledok síce nemôže byť použitý ako usvedčujúci dôkaz, ale predsa by to vnieslo viac svetla do prípadu...a súd sa tomu tak sakramentsky vyhýbal...
@23 hej polícia má urobiť všetkú tu špinavú prácu ale rozhodovacie právo ma len a len súd... A súdy su u nás tak prehnité a právny systém uplne nahovno, poznám xyz prípadov kedy súd ani nepohol prstom...
@ayreen detektor lži sa dá oklamať. A sama si napisala, že by to na súde nemohlo byť použité ako usvedčujuci dôkaz. Ale inak súhlasím, že za všetkým sú peniaze.
rozsudok bol správny. pravdepodobne sú nevinní. to nie sú ľudia čo chodia otĺkať drincov k dunaju. ani náhodou. Sú to síce vagabundi, to je bez debaty, ale s takýmito pičovinami by sa len sotva zapodievali.
okrem toho výpovede sú protichodné a žiadne priame dôkazy neexistujú. tak obvinili zopár hláv o ktorých sa vie že sa radi bijú. napríklad o biznisovi každý vie že nemá rád vlasatých a že hocikedy vytiahne nožík. ideálny podozrivý.
tupy bol jeden nechutny fetak! urobil opakovanu chybu tak za nu zaplatil....ludia ktory to urobili to neurobili bezdvovodne....nic nerobia bezdvovodne....hovorim z vlastych skusenosti....a neberte to tak ze vravim ze je dobre ze ho zabili to nie....len hovorim co si myslim a co viem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Vcera mi tie kurvy odtiahli auto, lebo starsia pani sa o 9 rano stazovala s metrom, ze to neni 1.5 metra od plotu, jak u debilov...picoviny riesia...
@matthew322 - kde si počul o premlčaní vraždy?
@storalhangman - tak to je pravda, riešia debiliny a na takéto asi nemajú čas, alebo sa jednoducho boja.
každopádne je to celé smutné osobne som videl, ako skupinka ľudí na súde dostala za brutálne dokopanie človeka smiešnych 1000 - 3000 Sk... keď prekročíš rýchlosť dostaneš viac... keď si na dvore páliš chlast = ideš sedieť na 2 roky... keď ťa chytia s pár gramami marihuany = ideš sedieť na 2-7 rokov... záver nech si z toho každý spraví sám...
R.I.P
Hentakých hajzlov by trebalo na mieste odstreliť a koniec... dobrá službička pre spoločnosť..
podľa mňa sa boja, niektorí o zaktnutých sú podivná vzorka nazi mafiánov- obchodníkov s drogami, sú to veľmi nebezpeční ľudia..
a polícia, no.. poznám človeka, čo mu podpálili auto a vypočúval ho človek v mikine thor steinar.. u nás v TT som odfotila policajné auto, ktoré má nad značkou nalepené loho Thor Steinar a na boku auta je veľké 88. nagrc.
Ale štve ma ako sa zámerne prehliadajú tie extremistické hovadá. Malo by sa neičo robiť halvne preventívne a nie "konať" až keď je už niekto mŕtvy.
ale aj tak, pokiaľ nemali dostatok dôkazov, na súd sa to vôbec nemalo dostať.
okrem toho výpovede sú protichodné a žiadne priame dôkazy neexistujú. tak obvinili zopár hláv o ktorých sa vie že sa radi bijú. napríklad o biznisovi každý vie že nemá rád vlasatých a že hocikedy vytiahne nožík. ideálny podozrivý.