Ak byvate v panelaku tak to urcite poznate..Sused sa nudí tak celý den vrta do steny...nemozem pozerat telku a ide mi to neskutocne na nervy,.,..co mam urobit aby prestal? najradsej by som mu hodil granat do bytu by mal hned prestavane
no a takych susedov ako si ty mame aj my . a poviem ti, ze ani z pohladu toho, kto preraba to nie je ziadna sranda. i ked u nas je to horsie, lebo v nasom panelaku je 3/4 dochodcov, ktori su doma 7 dni v tyzdni - takze je jedno, ci vrtame cez vikend alebo cez tyzden. my sa snazime byt ohladuplni, ale nezabera to.. zelam ti vela trpezlivosti
ved tak trochu tolerancie nezaskodi...kukat telku oh shit,jaky problem. o tvojej obmedzenost svedci formulacia "Sused sa nudí tak celý den vrta do steny" - o co sa stavis, ze nevrta preto, ze sa nudi?
No skús to brať z jeho pohľadu.Ja konkrétne kebyže mám byt a čas tak celé dni ho vylepšujem...a ja viem že je to otravné..ale asi to je nevyhnutné že musí vŕtať aj Ty by si to robil kebyže to potrebuješ. teda aspoň si myslím... veľa trpezlivosti hlavne
@0 ježiíín toto poznam nad nami raz byvali jedna rodina a bolo klud takze neboli problemy sa odstahovali a prisli iny ty kokos stale vrtali stale stale stale nechapali sme ci ich to este obec baví...a potom odysli ...od veci sto rokov vtataju buchuju ja nwm co tam bolo asi svetova vojna omg...a teraz su tam dalsi aj ty vrrtaju ale menej ale milujem ked ma o 9 rano v nedelu zobudia vrtanim to je uzastne ani ja nwm čo mám už robt snimi..najlepsie rodiny dom...
Ja mám v Prievidzi u rodičov (pravdepodobne nezamestnaného suseda), pamatám si, že pred rokmi keď som sa učil na maturity vŕtal (cez akademický týždeň cez pracovné dni do obeda), keď som počas štúdia na výške občas skočil domov na pár dní, vŕtal (cez pracovné dni do obeda), keď občas prídem na víkend domov vŕta (pokojne aj v nedeľu večer), keď občas prídem do Prievidze cez týždeň (lebo pracujem z domu) vŕta....
od leta minulého roka prakticky až do konca roka tu tiež niekto vŕtal... raz som ho skúšal prehlušiť subwoofrom, všetko naokolo sa tu klepalo, ale potom som sa na to vybodol a išiel vonku ja si skrz neho ničiť uši nebudem
akozeee ked si nekdo potrebuje neco navrtat tak ma akoze smolu alebo coo??..ja vas ludia nechapem akoze keby robil nieco naschval ale vrtanie asi nerobi len tak z recesie
a co mam robit jaa mam okna oproti tipkovi keri je umelecky obuvniiik a odkedy dojdem zo skoly az do neakej 7 vecer klopka do topanok a to ho mam zabit????..alebo co..a niekedy klopkaa aj cez vikendy ocut to poriadne ale sak viem ze to asi naschval nerobi
neviem, toto sa stava aj mne, bud pustim na plno basak alebo neviem, ale ak by ma to fakt nahnevalo, tak by som bol schopny mu vyhodit poistky ak by som vedel, kto to robi
u nas su samy dochodcovia a ked zavrtaju, tak to len trosku, lebo malo kto robi nejake vecsie zmeny aby potreboval vela vrtat Aj ked jeden sused co tu bol zacinal obcas vrtat o 6 rano a to ma sralo obcas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Už pár rokov vŕta.
teda nieze by som to bol ja, kto vrta, ale tiez mam podobny problem