v NR je ich dosť na SPU, stačí pohľadať, KE, BB nemám šajnu.. ale nejaké odbory je až moc všeobecný pojem, tak si prv sprav jasno čo by to vôbec malo alebo nemalo byť
ani ja som prímačky nerobila a chodím do BB, ale to záleží len od toho koľko ľudí sa na ten konkrétny odbor prihlási, ak ich bude málo tak prímačky nerobia ak veľa tak sa robia na všetkom
Mal som spolužiakov, ktorí sa silou mocou nahlásili na školy bez príjmačiek, len aby nejakú mali... OK. Dostali sa tam, ale do 3 mesiacov temer všetci toto štúdium ukončili.
Ja som sa hlásil na VŠMU filmovú... prvý rok ma nevzali, ale na druhý rok som si povedal že urobím pre to všetko... a aha... som tam.
Ak niečo v živote chceš dosiahnuť, stanov si cieľ a bež za ním, samozrejme nezabudni na trpezlivosť.
hlásiť sa na nejakú tretotriednu školu len preto, že sa tam nerobia prijímačky je dosť smutné... ale ako už bolo povedané vyššie, väčšinou sú to tie techniky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som sa hlásil na VŠMU filmovú... prvý rok ma nevzali, ale na druhý rok som si povedal že urobím pre to všetko... a aha... som tam.
Ak niečo v živote chceš dosiahnuť, stanov si cieľ a bež za ním, samozrejme nezabudni na trpezlivosť.