Ahojte, nenájde sa tu nejaký filozof, ktorý to študuje aj na VŠ?? A má načítané známe diela ako J. Locke, Platon, Augustín,Machavielli atd....ja som tie diela čitala,ale potrebovala by som pomocť s obsahmi viac do hlbky a s myšlienkami medzi riadkami...
mám taký predmet dejiny soc. myslenia.. preberame ieto diela.. a budeme mať zachvílu zápočet... máme trochu špecificku a svojsku prednášajúcu, a vobec nevieme, z čoho sa máme učiť na zápočet, my sami sme si mali spoznámkovať tieto diela, lenže tie moje poznámky su mi podla mna na nič, ked som to robila vždy na poslednu chvilu len aby som niečo mala.. ale ona on nás vlastne chce, aby sme skrze autora a ich diel, vedeli niečo povedať aj o vtedajšiej dobe a teda aj ich filozofiu.. a tak som chcela nejaké stručné poznámky z niektorých diel, od niekoho kto to študuje, lebo to je určite lepšie spracované ako tie moje poznámky, a asi to maju aj tí študenti lepšie vysvetlené...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty