Tento rok budem mať 23 rokov a rozmýšľam, že by som budúci rok išiel na vš-denné štúdium, len Bc. si urobiť. Teda začínal by som ako 23/24 ročný a končil ako 26/27, nieje to už moc, vzhľadom na spolužiakov a podobne?Alebo tam chodia aj ľudia v takom veku?
no ja by som do toho uz nesiel. teda na Slovensku nie. lebo na Slovensku mas v prvom rocniku 99% spoluziakov vo veku 18-19 rokov. a ver mi ze je to dost divny pocit travit s nimi cas, pokial teda nie si duchom chudobnejsi. v zahranici je pravdepodobnejsie ze budes mat aj starsich spoluziakov.
na Slovensku by som skor volil externe studium, pokial nebude jeho kvalita rapidne nizsia ako denna forma.
Mám na Mgr. denné štúdium desať starších ľudí, čo boli na Bc. externistami a neberiem ich o nič horšie ako tých v mojom veku, všetci máme rovnaké povinnosti a cieľ Choď do toho ak je to to, čo chceš, vek je len číslo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
na aku skolu chces ist a preco len na prvy stupen?
Vek nikdy nerieš pokial nieco naozaj chceš
na Slovensku by som skor volil externe studium, pokial nebude jeho kvalita rapidne nizsia ako denna forma.
a v zahranici by som si nebola ista ci budu zrovna mladsi tiez zalezi kde, v niektorych statoch zacinaju skor VS jak tu
Ja idem teraz, v takmer 24, na bc. Odbor