Hladam VS ktora je zamerana na umenie, hudobne/vytvarne, hlavne nech to neni len kopa nepraktickych vedomosti namiesto praktickej cinnosti.. Proste, kde budem mat moznost robit si svoje - vacsinu casu..Nie som lenivy sa ucit, ale hladam vysku kde je dobry
pripadne aj take ako estetika tam by malo byt nieco podobne, spolubyvajuca prave spravila bc a v podstate si velmi nevsimla ze na tu skolu niekedy chodila
@sisi092 no ja predpokladam ze vsade, ale nechcem nikoho podcenovat alebo tak
pises ze s hudbou nieco, tie sdruzena umenovedna studia jak su tak maju taky skamarateny odbor este co ako keby pod nich patri, hudebni vedy sa to vola. to by mala byt rovnaka picovina ale neviem poznam len jedneho cloveka co tam chodi takze to nie je az tak objektivne
Mne ide hlave o to vyuzitie casu, ze bud budem normalne v skole sa ucit, o tom co ma bavi a prakticky to aj robit, sem tam volake veci co ma nezaujmaju sa naucit zvladnem, alebo budem na skole kde sa nebude nic robit, kazdy ma bude mat v pizde a bude sa co najviac ulievat, cize budem mat sluchadka na usiach, a robit si tiez to co ma bavi. Tak si vyberte
@h8u sorry, ale hovno vieš o SUS a HV a ÚHV celkovo. ale v pohode, na pajďáku bakiny, ktoré sú napísané comic sansom, vyzerajú jak referát na ZŠ a citujú wikipédiu, bez problémov ohodnotia Ačkom. to si isto veľmi povolaná sa vyjadrovať k požiadavkám iných fakúlt a odborov.
@grietusha jj som vedela ze prides zastat sa sem a podla mna viem no a je to tak, jeden clovek mi nevyvrati to co mi hovorili desiatky dalsich. ja mam tiez celkom lahky odbor teraz ale seriously stvorkreditove predmety ukoncene seminarkami ktore nikto necita, to fakt nie
@h8u tak to neviem, čo tvoji kamaráti študujú, ale u nás 4 kredity nie sú takmer za žiaden predmet a ak niečo za 4 kredity je, tak na každý jeden seminár musím mať prečítanú a spracovanú niekoľkostranovú štúdiu (väčšinou v AJ), v inom prípade z predmetu rovno letím.
spýtaj sa desiatok (wtf? jeden z HV sa zmenil na desiatky ďalších?), na kiu riť im ich titul je, keď sa väčšinu štúdia škrabali na riti.
@grietusha (jeden z HV, vela z SUS hlavne akoze ok pozri co sa on pyta, ktory odbor sedi na to podla teba viac? ja neviem sama som bola na filde sice len dva roky a mozem povedat, ze okrem jap. jazyka a pisma som so ziadnym predmetom problem nemala, proste stacili mi dva vecery na "naucenie" sa na skusku alebo napisanie seminarky (do ktorej stredu keby vlozim obrazok pikačua tak si to nikto nevsimne , a to nehovorim ani tak o predmetoch z jap, tych bolo malo. mala som najviac asi z estetiky, zo sus a dva aj z hv. a teda ak takto vyzera cele studium, podla mna to uplne vyhovuje jeho poziadavkam.
nehovorim ze netreba vobec nic robit, ale v porovnani s inymi odbormi ak clovek chce tak to moze prejst hocijak. samozrejme samostatnu skupoinu tvoria ti co su do toho zazrati a chcu na sebe pracovat a robit take veci cely zivot a poctivo sa vsetkemu venuju.
a nehovorim to preto lebo som sla na inu fakultu a idem picovat na staru, tu som este skuskove nemala ale zatial to s tou narocnostou vyzera podobne, akurat ten rozdiel ze na PdF mame vsetko 1-2 kreditove predmety, takze mam napr. tento semester 15 povinnych. kdezto na FF som mala vsetko 3-5 kreditove
a pytala som sa inak dost tych ludi najma z sus preco to studuju (cize ta tvoja otazka s titulom) a vacsina mi povedala ze preto ze ich to bavi, je to lahke, predlzuju si mladost, nechce sa im este robit, nebudu preca na pracaku a podobne. a vacsina z tych ludi si spravila bc a isli studovat nieco uplne ine od zaciatku. uplne vazne, aj teraz som zrovna bola s dvoma kamosmi co su v tretiaku a pohoda idu to ukoncit, ale obaja sa hlasia na nieco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
pises ze s hudbou nieco, tie sdruzena umenovedna studia jak su tak maju taky skamarateny odbor este co ako keby pod nich patri, hudebni vedy sa to vola. to by mala byt rovnaka picovina ale neviem poznam len jedneho cloveka co tam chodi takze to nie je az tak objektivne
spýtaj sa desiatok (wtf? jeden z HV sa zmenil na desiatky ďalších?), na kiu riť im ich titul je, keď sa väčšinu štúdia škrabali na riti.
nehovorim ze netreba vobec nic robit, ale v porovnani s inymi odbormi ak clovek chce tak to moze prejst hocijak. samozrejme samostatnu skupoinu tvoria ti co su do toho zazrati a chcu na sebe pracovat a robit take veci cely zivot a poctivo sa vsetkemu venuju.
a nehovorim to preto lebo som sla na inu fakultu a idem picovat na staru, tu som este skuskove nemala ale zatial to s tou narocnostou vyzera podobne, akurat ten rozdiel ze na PdF mame vsetko 1-2 kreditove predmety, takze mam napr. tento semester 15 povinnych. kdezto na FF som mala vsetko 3-5 kreditove
a pytala som sa inak dost tych ludi najma z sus preco to studuju (cize ta tvoja otazka s titulom) a vacsina mi povedala ze preto ze ich to bavi, je to lahke, predlzuju si mladost, nechce sa im este robit, nebudu preca na pracaku a podobne. a vacsina z tych ludi si spravila bc a isli studovat nieco uplne ine od zaciatku. uplne vazne, aj teraz som zrovna bola s dvoma kamosmi co su v tretiaku a pohoda idu to ukoncit, ale obaja sa hlasia na nieco ine.