Ako je možné, že ked sa niekde prihlásim, či už na ICQ alebo na pokec, tak sa všetci moji známi začnú hned odhlasovať....aj dneska...ked som prišiel na ICQ plná tabula zelených kvietkov...tak som ich všetkých pozdravil...a v priebehu 5 sekúnd všetci odišl
Mozno je to v tom,ze sa ti vyhybaju ale mozno aj v tom ze je to len nahoda..a ked ta to tak trapi tak sa snimi porozpravaj..a ked sa im nieco nepaci posli ich do kelu..
no budem k tebe uprimny. seru na teba ano ano ano. urcite si nedavaju neviditelny. Ak ti znazornuje iba online tak chyba ..... popytaj sa na nich. ale pravdepodobne pre nich nie si dako vinocny. Asi ich otravujes. (ale ak by ta nemali radi, tak by si ta dali do ignore listu)
Dneska sa mi to zase stalo...išiel som na pokec, bola tam prihlásená kamarátka, napísal som jej, ona odpovedala a hned sa aj odpojila, dneska som si dal na tom záležať a presne som porovnával časy odpisovania....to viem že sa mi chcú vyhnúť ale prečo...ked som im nič nespravil
booooze chlapce....iste sa proti tebe vsetci nespikli!!!vies ako casto sa to mne stava ze sa prihlasim a dakto sa odhlasi a to sa mam ist teraz obesit za to ze ten niekto proste musel ist???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a uvidis ci su invisible.
napr scatterchat
potom je šanca v tom že si moc otravny v tom smere že neni den čo by si niekomu nenapisal..
nebud tak otravny alebo si vymysli dopredu nejaku konštruktivnu konverzaciu..
ak na teba tí starí kamaráti serú tak nájdi si nových..myslim že dr phil by poradil do iste