Asi skôr vrana k vrane sadá, pretože predsalen by som nemohla ma ť nič spoločné s človekom, ktorý je mojím úplným protikladom. Veď to by som porušovala svoje vlastné zásady. Napr. nikdy by som nikoho nezabila, tak by som asi nedokázala žiť s nejakým chladnokrvným vrahom...
Na druhej strane rada spoznávam aj opačné názory a postoje a učím sa na nich pozerať na svet objektívne. Protikladní ľudia nás predsa niečím dopĺňajú. Bez nich asi nemôžem ani existovať.
neviem, na jednej strane mať s partnerom totálne všetko spoločné, všetko robiť spolu, to by mi asi po čase začalo liezť na nervy. ale mali by sme rovnaké témy na diskutovanie
naopak pri tých rozdieloch by sme mali (búrlivé) diskusie tiež , oboznámovať sa s niečím novým ako napísala @xyz666
myslim si ze to zalezi naozaj iba od nahody, nikdy totiz nevies do akeho chalana sa moze holka zalubit, ja mam priatela, ktory je totalne odlisny ako, ja, popravde nemame ani jeden spolocny zaujem, napriek tomu dokazeme spolu viest dlhe a niekedy i zabavne debaty, rozpravame sa o mnohych veciach a i ked druhi kukaju ze aki sme rozdielni, vyborne sa doplname
Ja si myslim, ze v tych vaznejsich veciach by mala platit ta moznost cislo jedna. Dobry priklad by mohol byt introvert vs extrovert, myslim, ze to je vec v ktorej sa nedaju robit donekonecna kompromisy a po case zacne dochadzat ku konfliktom.
Ale urcite rozdiely v povahach nemusia byt na skodu. Mozu dopomoct k tomu, aby sa do vztahu nedostala stereotypnost. Ja by som teda nechcel priatelku co by bola na 99% rovnaka ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na druhej strane rada spoznávam aj opačné názory a postoje a učím sa na nich pozerať na svet objektívne. Protikladní ľudia nás predsa niečím dopĺňajú. Bez nich asi nemôžem ani existovať.
ale zas takéto rozdiely sú v každom vzťahu nie?
neviem, na jednej strane mať s partnerom totálne všetko spoločné, všetko robiť spolu, to by mi asi po čase začalo liezť na nervy. ale mali by sme rovnaké témy na diskutovanie
naopak pri tých rozdieloch by sme mali (búrlivé) diskusie tiež , oboznámovať sa s niečím novým ako napísala @xyz666
takže, s kým ako
Ale urcite rozdiely v povahach nemusia byt na skodu. Mozu dopomoct k tomu, aby sa do vztahu nedostala stereotypnost. Ja by som teda nechcel priatelku co by bola na 99% rovnaka ako ja