pamätám na časy ked sme chodili spolu jedna velká partia von, teraz si všetky moje kamarátky našli chalanov, a teraz chodíme von len traja, to by nebol až taky problém ale je s nimy fakt nuda, niesu pre žiadnu haluz, ja som typ baby čo sa strašne rada
@unchained tak ja som si našla frajera a potom som chodila von s ním alebo som šla von so starými kamoškami, tie ma zobrali von s ich partiou a tak.. držím palce nech sa ti podarí nájsť niekoho
Spoznávaj nových ľudí, no pritom nezabudni an starých priateľov. Veď predsa nemusíte byť spolu deň čo deň . Neviem ako je to možné, ale zatiaľ som podobný problém nemala a myslím/dúfam, že ani nebudem, keďže som taká povaha, že sa často pripletiem aj možno omylom medzi cudzích ľudí alebo oni ku mne a nejak nevedomky si ich získam, teší ma to
@all skôr mi poraďte ako naučím tých dvoch ľudí s ktorými som teraz často vonku, chodit na diskotéky, a pod. proste sa zabávať, lebo oni ani nechcú spoznať nových ľudí, podla nich sú všetci "stoka"
To je veľmi nepríjemný, no bežný jav - keď majú kamaráti polovičky opačného pohlavia, tak kašlú na kamarátov. Ale je to zároveň dobré sito - aspoň môžeš trošku vo vzťahoch poupratovať, a zistíš, že kto na eba kašle a kto nie. Kamarát by si mal nájsť čas, dokonca aj keď je zadaný/á. Aspoň ja som teda nekašlal (totálne) na kamošov.
tiež mám niečo podobné teraz... ako bolo napísané vyššie, je to ale dobré sito... kamarát by si mal nájsť čas aj vtedy ak má niekoho... ak nenájde... tak smola. už len nájsť vhodný spôsob ako zabiť čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov