Tuto diskusiu som sa rozhodol založiť,pretože dnes ma niekdo výnimočný deň a ten niekdo je zakladateľ birdzu a keby nebolo tomaša tak by nebolo birdzu.
Takže tímto chcem našmu zakladateľovi zablahoželať k narodeninam a nech je táto diskusia odčineni
Pripájam sa ku gratulácii, ale nie Tomášovi zakladateľovi birdzu, ale Tomášovi chalanovi, ktorý sa mi podľa jeho komentov i činov javí ako schopný a správny človek, s rozumnými názormi na svet a život. Vďaku za birdz vzdávať nebudem, nakoľko ide o dosť veľký biznis, ktorý sa sám svojmu tvorcovi odvďačí. Môžem len vysloviť obdiv a zložiť poklonu za to, čo si vo svojom veku dokázal.
@Kokinka@Shelia Nechápem, že vás ešte na Etelnairovi niečo vytáča. Veď už musíte poznať jeho prístup k diskusiám - vždy proti prúdu s prínosom osobitého, svojského humoru. Mne sa ale páči, keď sa sem ľudia snažia vniesť niečo svoje, niečo nové, v čom cítiť istú duchaplnosť a spolutvoria tým tú zábavnú birdzovskú rozmanitosť.
@20 a inac asi tak....ked mam tomasovi gratulovat tak nie za to ze spravil birdz...tak isto ako negratulujem tvorcom vsetkych webov ktore mam rad a casopisov ktore kupujem a pod.
nechápem, to ako keď je niekde nejaký iný web, znamená to, že tvorca tohto si nezaslúži zablahoželať k narodeninám? alebo že jeho práca je nanič, lebo to z niečieho subjektívneho pohľadu toto nie je dokonalé? no úžasná logika. ako, nechválim birdz do výšin, ale ja by som niečo také nedokázala a zato Tomáša obdivujem všetko naj a veľa úspechov!
@49 to nikto netvrdil ale takto isto by sme mohli gratulovat aj predavackam v obchodoch lebo my by sme nevedeli tak rychlo vydat a vlastne uplne kazdemu skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ja nemienim gratulovat nikomu!...keby nebolo tomasa nebolo by birdzu...premna zamna nech ho aj zrusi
Nebuď smiešny! Keď nebude Birdzu, kde sa chceš realizovať?
on si najde inu zabavu
a tato stranka je super nech si kazdy hovori co chce
DDDDDD
Voláme ťa! Letenku si hradíš zo svojho. A fakt, čo chceš u nás robiť?
Si kreatívec! Takého tu treba. Nech žiješ!
@Kokinka @Shelia Nechápem, že vás ešte na Etelnairovi niečo vytáča. Veď už musíte poznať jeho prístup k diskusiám - vždy proti prúdu s prínosom osobitého, svojského humoru. Mne sa ale páči, keď sa sem ľudia snažia vniesť niečo svoje, niečo nové, v čom cítiť istú duchaplnosť a spolutvoria tým tú zábavnú birdzovskú rozmanitosť.
aj ja..PRAJEM VSETKO NAJLEPSIE. VELA STASTIA,ZDRAVIA A LASKY.