Aké bláznivé/zúfalé/smiešne/nezmyselné veci ste porobili, aby si vás opačné pohlavie všimlo, zapôsobili ste naňho a urobili dojem, prípadne aby sa do vás na smrť zaľúbilo ??
Ako to skončilo ? .. Ste spolu alebo ste sa iba strápnili ??
nebolo to nic blaznive, ani zufale ani smiesne..skor by som to nazval..mm.. mozno gycom..pockal som si na silvestra, na polnoc, dal jej novorocnu pusu a sme uz vyse roka spolu
hmm napriklad zistila som si jeho cislo a napisala ci neskocime na kofolu a ostalo to pri kamaratstve
dalsiemu som napisala cez kec a neodpisal a tak som pisala z jeho kamaratom.a aj tak na mna nereagoval tak som mu komentovala foto.no nikdy viac aj tak si ma nevsimal a vedel kto som..
terajsi priatel toho som namotala na spolocne pohlady a potom sa sam dako podujal
Vsetko som koli nemu trpela len pre to aby pri mne zostal, jeho sproste kamaratky, to ze na mna kaslal, to ze som vobec nemala pocit ze je ku mne uprimny ale ajtak som mu nic nepovedala... atd atd... tak som ho mala rada. a nakoniec to ajtak skoncilo fiaskom kaslal na mna.. tak nechapem naco si so mnou zacinal a namotal ma.. a koli dalsiemu som chodila cez pol slovenska ku babke len aby som bola s nim... ani ten mi za to nestal ja sa uz snazit nebudem nech to na chalanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
začala čítať knihy o nacistoch a vojne
áá .. a ako 13ročná som chodila domov opačným smerom aby som kúsok mohla odprevadiť spolužiaka, čo sa mi páčil
Potom za 2 mesiace sme sa dali dokopy a boli sme spolu 3 roky.
dalsiemu som napisala cez kec a neodpisal a tak som pisala z jeho kamaratom.a aj tak na mna nereagoval tak som mu komentovala foto.no nikdy viac aj tak si ma nevsimal a vedel kto som..
terajsi priatel toho som namotala na spolocne pohlady a potom sa sam dako podujal
začala som sa zaujímať o politiku, Marvel komiksy a čítať literatúru kozmického strachu. ale všetko sú to super veci.