Všetky ikonky sa zmenili na ikonu windows media player
ahojte, mam taky problem, ze som otvorila jednu mp3-ku vo windows media playeri a odvtedy mam VSETKY ikonky na ploche (skype, dokumenty, obrazky) ako ikonky windows media player.. ako sa to da napravit?
Klik pravym na hociaky MP3 subor -> Otvorit v programe ->vybrat predvoleny program -> winamp (pod vyberovym oknom zaskrtnut pre tento typ suboru pouzivat iba dany program (alebo neico v tomto zmysle tam je) Das OK a je to bum vsetky Mp3 sa otvaraju vo winampe
vidim ze tento problem sa riesil uz davno, ale stala sa mi podobna vec a pri hladani odpovede na moj problem mi to otvorilo toto forum lenze ja mam zmenene na ikony exploreru vsetky ikony v starte a prehliadace:/
@hildegarda9 , zuzkasili...presne toto sa mi stalo a neviem co teraz ...ani sa mi neda nic otvorit lebo stale mi naskoci ten program v ktoorom su okna ... pomozte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(everybody loves me for my high computer skill
klikni ,,otvoriť v programe" - tam si vyber v čom to chceš otvoriť,
a klikni že chceš aby to vždy otváralo v tom programe.
Nwm či som to dobre vysvetlil
Prosím niekto poradťe