Všetkých porovnávam so starou láskou...kedy to skončí???
Mala som chlapca...bol to moj prvy chlapec...dali dokopy a rozisli sme sa uz vela krat...ale uz to skoncilo-ten kolotoc a odvtedy ako som hociktoreho ineho stretla som ho s nim porovnavala...a potom som sa na dotycneho vykaslala...da sa s tym porovnavanim
nie si sama čo porovnávaš, je to otras, ale to tak býva ak si niekoho milovala, človek stále rozmýšľa či ten druhý je dosť dokonalý, či nie je horší či lepší jak ten prvý
Ja som mala tiež také obdobie a sklamala som veľa ľudí.. Veľa dobrých kamošov a tých na ktorých mi záležalo, ktorí mali radi mňa.. No vďakabohu je to už za mnou..
Taktiež to bol môj "prvý".. No ono sa po istom čase musíš prinútiť zabudnúť, hoci nikdy nezničíš spomienky.. Na jeho pohľad, držanie tela, pohyby, úsmev, vôňu... Istý čas som sa ho dokonca pokúšala znenávidieť, dúfala som, že by mi to pomohlo..
Raz to však budeš musieť pretrpieť.. Teraz všetko záleží už len na tebe.. Chce to len pevnú vôlu
Myslím si ze jednoducho sa to nebude dat. Clovek v tej prvej laske sa naucil tak mnoho, prezil strasne vela peknych veci ktore uz myslim velmi silno neprezije to je napr, ako ste sa ucili bozkavat obimat, prvy krat ste sa chytili za ruku a prechadzali sa a proste vsetko co patrilo do vztahu ste to robili spolu prvy krat v zivote, no aj dalej snad ma chapes. A ked mas dalsich partnerov tak to "odhalovanie" uz velmi nezazijes a to bolo na tom vsetko najkrajsie. Treba zatat zuby a postupom casu na to nebudes mysliet.
Mozno s tym prestanes ked si uvedomis, ze kazdy sme ini,nejaki...v kazdom sa nachadza neco zle a neco dobre. alebo to skonci ked na neho uz uplne zabudnes, co bude ktovie kedy...
@keyla joooj... tak to je este nic... to je prilis kratka doba... ale neboj, bude to raz dobre neda sa povedat kedy, lebo je to u kazdeho individualne... napr. ja porovnavam stale, a to uz ubehlo vyse 1,5 roka...
@keyla no vsak o to ide ze len v podstate...ale skus aj podstatu tak trosicka realizovat=oP a uvidis ze to bude lahsie...hmm a co take si inac na mne porovnavala?
ja si myslím že ludia porovnávajú stále, ja mám dokonca harmonický a krásny vzťah a môjho priateľa porovnávam s mojím najlepším kamarátom. Lebo tu nejde ani tak o porovnávanie ako o to, že sme len ľudia a pochyby tu budú vždy. Len skús brať každého človeka trochu viac ako unikát a nevyhranuj si vkus. Ako napr. ten predtým hral na gitare a krásne spieval, tento je hluchý ako poleno a aj pískanie mi spôsobuje bolesť. Rozumiem ti, chceš zažiť to čo predtým len s happy endom.
@pappkin má pravdu, to čo zažiješ s prvým, je predsa len po prvýkrát a preto to bude vždy a stále najkrajšie... s tým porovnávaním sa netráp... ja viem, je to ťažké, nie si sama kto to zažil, ale skôr, či neskôr na porovnávanie zabudneš...
no ale ked napisem ze si to v podstate uvedomujem tak to znamena ze som v tom momente nad tym uvazovala a tym zistujem ze si to uvedomujem...no ale aj tak som to vedela...chaaaaapes?
@keyla chapem chapem...nemusis hned kricaT tak ked si to uvedomujes tak preco to robis? hmm akoze aj ja robim niektore veci co necem robit,bo si uvedomujem ze to necem alebo ze mi to neprospieva ale tak z nejakeho dovodu ich robim PRECO MI TO NEPOVIES??? ZASE SI NEUPRIMNA???
To, co tu autorka diskusie popisuje, sa stalo aj mne.
Po 8mesacnom vaznom vztahu som na chatovych portaloch odpisoval dievcatam celkom surovo, ked sa mi nezalubili a nerovnali sa co i v len jednej veci s ex. Mne sa to zdalo, samozrejme, celkom normalne.
V jeden den bol so mnou kamos a so mnou cital moje spravy...a uvidel, ako zvlastne som odpisoval, tak sa ma spytal, ci mi nesibe, ci nemenim orientaciu a tak no a vtedy som si zacal uvedomovat, ze nieco robim zle...porovnaval som...po tomto nastala obrovska zmena. No a o par dni som na nete narazil na osobu, s ktorou som sa neskor stretol. Ta mi pomohla robit rozdiely a porovnavania odstranit uplne.
Zaver sem radsej nedam, to by viedlo k zaciatkom porovnavania
hmmm no povedzme ze to nie je neuprimnost..ale aj tak nechapem preco mi to nechces povedat nemusis to skryvat predo mnou...ked si myslis ze sa budes citit blbo tak si uvedom ze ja som sa citil blbsie uz da sa povedat ze viackrat...
@keyla lebo som zvedavy a suvisi to proste tak trosicka aj somnou..nemyslis? aa chcem vediet proste co sa ti az tak velmi nepacilo na mne ked uz si si ma s niekym porovnavala...
heh nie si zla?? no dobre berem ta za slovo!=D aj ked v tomto smere si tak trosicka zla...preco nemozem? ja take nepoznam ze nemozem... ja to cem vediet!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
snáď
Taktiež to bol môj "prvý".. No ono sa po istom čase musíš prinútiť zabudnúť, hoci nikdy nezničíš spomienky.. Na jeho pohľad, držanie tela, pohyby, úsmev, vôňu... Istý čas som sa ho dokonca pokúšala znenávidieť, dúfala som, že by mi to pomohlo..
Raz to však budeš musieť pretrpieť.. Teraz všetko záleží už len na tebe.. Chce to len pevnú vôlu
Snad si ma pochopila, ja dufam ze ano
no v podstate od januara sme spolu neni
co tym myslis?
no v podstate to co si napisal si aj uvedomujem...
a mi ich aj zaplatis?
u nas vacsinou behaju len postarky
veľa šťastia
a skusal si aj tie piva?
no ale ked napisem ze si to v podstate uvedomujem tak to znamena ze som v tom momente nad tym uvazovala a tym zistujem ze si to uvedomujem...no ale aj tak som to vedela...chaaaaapes?
a hento ti nepoviem
uuuplne uuuzasne si to vystihla....dakujem
to by si musel pocut cely pribeh...
Po 8mesacnom vaznom vztahu som na chatovych portaloch odpisoval dievcatam celkom surovo, ked sa mi nezalubili a nerovnali sa co i v len jednej veci s ex. Mne sa to zdalo, samozrejme, celkom normalne.
V jeden den bol so mnou kamos a so mnou cital moje spravy...a uvidel, ako zvlastne som odpisoval, tak sa ma spytal, ci mi nesibe, ci nemenim orientaciu a tak no a vtedy som si zacal uvedomovat, ze nieco robim zle...porovnaval som...po tomto nastala obrovska zmena. No a o par dni som na nete narazil na osobu, s ktorou som sa neskor stretol. Ta mi pomohla robit rozdiely a porovnavania odstranit uplne.
Zaver sem radsej nedam, to by viedlo k zaciatkom porovnavania
to nie je ze neuprimnost....proste ti to nechcem povedat a hotovo
ale na co to chces vediet?...ved to nepotrebujes vediet
ale nie som zla...len nektore veci proste nemozes vediet
chciet je pekna vlastnost...ale mat este krajsia
no a teraz ty si zly...ale dobre ako myslis