Teda zatim ich nemám.. ale jedna trieda u nás na škole ich má (ak to číta niekto z GVBN v Prievidzi tak máte dôvod na strach..) .. a mám stresy.. bo nemienim vo svojich vlasoch ubytovať ani jednu... tak ak niekto z vás vie o nejakej prevencii voči tým mal
aj u nas mala taka pochybna existencia v triede vsi .
ja som ich nastastie nachytila, ale sedim rovno za nou, triedna hned celej triede povedala, aby sme si vlasy preventivne umyli samponom proti vsiam.
kupis ho v lekarni, tak voni divno, alebo smrdi?, to je jedno, hlavna vec, ze ta ochrani. myslim, ze sa najprv raz umyvaju vlasy, potom druhykrat a nechas 10 min, posobit. za tyzden by sa mala procedura zopakovat. Ale to najdes aj v navode samponu
BTW, su aj spreje proti vsiam, ale tie su pracne (musis vycesavat atd)
Ja som ich mala a nehnabím sa za to...mám dlhé vlasy a preto som sa ich nechcela za žiadnu cenu vzdať chcela som bojovať až do konca....ak ich náhodou dostaneš tak si kúp šampón ktorý ti ich všetky vyvraždí a potom sa vyčesávaj(všivákom)..poriadne...aj dvakrát denne..asi tak možno dva týždne a potom čakaj či sa vrátia alebo nie....a ak sa bojíš že na teba budú skákať zo všetkých ľudí naokolo tak sa neboj...vši neskáču...len si nedávaj cudzie čiapky a dávaj si pozor aby na teba nejak nepreliezli
Najlepšie zbavenie sa vší je naliať si na hlavu petrolej a zabaliť do uteráka , proste tie kurvy vytopiť v petroleji , chcípnu do piatich minút a všetky. Ale zničí to vlasy dosť
cawes..mno je to dost neprijemne..ale da sa kvoli tomu bojovat..zarucene pomaha ioctovy zabal s olejom to faqt...a wes co najlepsie je s nikym nespajat hlawy dokopy a dawat pozor kto je aka krvna skupina lebo vsi dostanu ludis iba s rovnakou krv. skupinou
No da sa to riesit aj tak ze si zoberies jednu tesco igelitku, spravis diery na oci, nos a usta(usta niesu povinne) a zaviazes na krku spagatom - 100% ochrana, a uvidis kolko ludi ta v skole zrazu pozna
Aj ja som mala raz vši. Skúsila som proti nim skoro vsetky šampóny aj spreje, čo sa dali kúpiť, ale ony sa nejakým zázrakom vždy vrátili. Tak som cez google vyhľadala o nich články a diskusie. Zistila som, že viacerí sa ich nemohli zbaviť, ze sa stali odolnejšími proti prípravkom, ale našla som aj domáce "recepty". A tak som vybrala ten najznesitelnejší. Slivovica 4ever :
Naleješ na vlasy, zabalíš do igelitu, potom do uteráku, ale tak aby nemali tie svine kam utiecť, potom necháš 10 hodín pôsobiť, ich mŕtvolky vyčešeš, teda tie ktoré ostali, lebo veľa ich zostane v igelite a umyješ vlasy bežným šampónom.
noo dik za rady.. tu triedu, co mala teraz vsi poslali prec takze je tam troska bezpecnejsie.. a dneska som si kupila sampoon... akoze preventivny ale v podstate je to proti nim.. taak drzte palce!! bo ja mam velmi vela vlasov.. a fakt by som ich mohla ubytovat hojne a to teda necem... a k tym lupinaam.. vsimla som si zajtra idem kupovat sampon proti nim..
da sa kupit taky sampon preventivne...to si normlane vypytaj v lekarni lebo si nepamätám ako sa volá....smrdi trosku zuvackovo ale su z neho dost dobre vlasy
Este som nemala vsi (ani sa nechystam ale uz sme raz v skole mali a rozsirilo sa, ze su z telocvicne, zo zineniek... tak sme sa snazili nic s nimi nerobit.. nechapem preco v takom pripade nezavru skolu
ked si nafarbis vlasy farbou ktora obsahuje 12% peroxid tak by si ich uz nemala dostat.. ja som tiez mala vsi a nedalo sa ich nijako zbavit tak som sa nafarbila a odvtedy mam pokoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som ich nastastie nachytila, ale sedim rovno za nou, triedna hned celej triede povedala, aby sme si vlasy preventivne umyli samponom proti vsiam.
kupis ho v lekarni, tak voni divno, alebo smrdi?, to je jedno, hlavna vec, ze ta ochrani. myslim, ze sa najprv raz umyvaju vlasy, potom druhykrat a nechas 10 min, posobit. za tyzden by sa mala procedura zopakovat. Ale to najdes aj v navode samponu
BTW, su aj spreje proti vsiam, ale tie su pracne (musis vycesavat atd)
Tak at ich nechytis
Naleješ na vlasy, zabalíš do igelitu, potom do uteráku, ale tak aby nemali tie svine kam utiecť, potom necháš 10 hodín pôsobiť, ich mŕtvolky vyčešeš, teda tie ktoré ostali, lebo veľa ich zostane v igelite a umyješ vlasy bežným šampónom.
Vážne to funguje. Odvtedy ma nenavštívili.
Ale prevenciu teda neviem