Pri roztahovaní je to normálne. Pretože si tu dierku stále naťahuješ a tvoje ucho vypúšťa hnis, alebo čo to je a zapácha to. Keď budeš mať v tom tunel dlhšiu dobu, že tvoje ucho bude mať už svoju stálu velkosť, tvar, tak by sa to malo upraviť.
@natashatko co skutocne smrdi, je hnis, ktory sa vylucuje pri natahovani tkaniva.. cize je jedno z coho mas tunel, aj keby mas z raketoveho titanu a prehnas to s rychlostou alebo to necistis tak to bude smrdiet
Nejde len o roztahovanie. Mam tunel vyse roka, a smrdi stale. Proste ked si to clovek par dni neumyje ( co samozrejme asi kazdy) tak sa tam nahromadi maz+pot a zrejme aj trocha hnisu. Proste tam hnije vsetka spina x)
tiež som si to nedávno všimla, keď som si vytiahla slimáka von z ucha mám ho plastového, tak to bude asi tým..ale onedlho sa už chystám na tunel..zo silikonu tak to by už nemalo smrdieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ráta sa to ako blbý koment?
@tikalok tými blbými komentmi som myslela úplne odveci komenty...
@malapohroma ja tiež nie, ale kamoška nikdy nevidela slimáka, tak chcela skúsiť všetko(ako vonia, odmerať ho musela a tak...)
@66janica6 expander/rozťahovák/slimák...
@agrobrat dezinfekcia nadovšetko ja vždy čistím a tak
@azel nie, ale stačilo by aby to nevoňalo/nesmrdelo
@zajko30 dobrú chuť
niečo také v uchu a potom tunel