je tu niekto kto chodi na vsmu? alebo pozna niekoho?
chcem sa prihlasit na herectvo, ale mam z toho taky dojem, ze beru iba tych, co uz vystudovali herectvo uz aj na strednej....teda maju vacsiu pravdepodobnost ze ich zoberu
nechcem ta strasit, ani tu info nemam nejak strasne potvrdenu, ale na VSMU prey panuje strasne rodinkarstvo a korupcia... deti bohatych a znamych sa tam dostanu, obycajne talentovane deti z gympla len velmi tazko...
poznam jednu fakt nehorazne ale vazne strasne nehorazne uzasnu herecku (hlavne zamerana na pantomimu, ale o nic horsie jej nesla ani cinohra)...no a ju neprijali...toto ked som pocul tak sa mi az v hlave zakrutilo ze ja asi ani nepojdem na tie talentovky radcej...
no a v banskej na akademii umeni, neviete ako to je? a to je teda dost mozne s tou korupciou.... a vyhodit 1500 ci kolko za prihlasku ale inak napr anka siskova nema vystudovane herectvo, a jaka je z nej herecka
Na VSMU a specialne na herectve je to O MENE. A to bol aj dôvod, preco som si tento rok nepodlaa prihlášku. neznamená to však, že ak máš veľký tanes a si len "plebs" neprijmú ťa, ale niekedy mám pocit, že je to len ak majú miesto.
Avšak ja mam tento rok v prváku na herectve známeho, ktorého vzali určite pre talent a nežiel z konzervy ale z HOTELOVKY!
Takže talent je potrebný, ale niekedy je viac poľahčujúcich okolností. Musíš byť nadaný pohybovo aj hudobne.
Byvaly spoluziak z gympla si podal prihlasku a isiel na prijimacky s tym, ze po prvom dni vyleti, ale presiel cez vsetky kola a uz je v tretiaku bez akejkolvek protekcie alebo mena, takze nie je to celkom tak, ako to niektori ludia pisu, mozno vo vacsine pripadov hej, ale v tomto to tak urcite nebolo, on ma talent aj na pohyb aj na spev, takze je to fakt aj o prirodzenom talente. Ja keby na to mam, hned tam idem tiez, lebo taka praca ma bavi, len ma to aj svoje uskalia, nie je to len o hrajkani sa - on je cele dni prec, aj cez vikendy je plne vytazeny, takze nic pre pokojamilovnych ludi A na druhej strane sa clovek musi casto uspokojit s tym, ze nanho hucia a nadavaju pre somariny, zivot herca vobec nie je len o krasnych satach a perfektnych banketoch, takze by som si to trikrat rozmyslel
to ako aj ked chcem ist na vsmu budem musiet vediet spievat?????????????????nestraste to sa potom mozem s herectvom rozlucit disappointed:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Na VŠMU sa dostane aj plebs - ako tomu hovoríte. Staré časy úplatkárstva sú už dávno preč, aj keď to sčasti funguje. Je pravda, že z gympla veľmi nepríjimajú, lebo konzervatoristi majú viacej skúseností a na všmu často berú už hotových hercov, s ktorými sa ľahšie pracuje. Ja chodím do Košíc na konzervu na herectvo a minulého roku prijali z našej školy a iných konzervatórii až trinásť hercov, takže šanca pri 250 uchádzačov je dosť malá. A čo sa týka toho spevu, spievať vedieť musí každý a sú za to body.
no pocujte ludia ja mam sice este dva roky cas....ale aj tak hrozne ma bavi hranie a tak uz mam aj nejake akusenosti ale aj tak si myslim ze na vsmu nemam...ale aj tak tam rozdhodne pojdem na prijimacky...ak ma nevezmu...tak potom skusim stastie v BB .......a radim to aj vam...je to sice 50 euro...ale taka sanca ist tam nie je kzdy den...moj nazor..............A JE TU NIEKTO TAKY KTO TAM STUDUJE?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som nad tým tiež rozmýšľala, ale na to nemám...keď si pomyslím, že tam treba aj spievať...
no ale každopádne...ak na to máš, vezmú ťa
viem podľa toho, že mojej kamošky mama tam študovala...
nechcem ta strasit, ani tu info nemam nejak strasne potvrdenu, ale na VSMU prey panuje strasne rodinkarstvo a korupcia... deti bohatych a znamych sa tam dostanu, obycajne talentovane deti z gympla len velmi tazko...
poznam jednu fakt nehorazne ale vazne strasne nehorazne uzasnu herecku (hlavne zamerana na pantomimu, ale o nic horsie jej nesla ani cinohra)...no a ju neprijali...toto ked som pocul tak sa mi az v hlave zakrutilo ze ja asi ani nepojdem na tie talentovky radcej...
a polovicka hercov nevie spievat, tak c a nejake zakaldy sa daju naucit
Avšak ja mam tento rok v prváku na herectve známeho, ktorého vzali určite pre talent a nežiel z konzervy ale z HOTELOVKY!
Takže talent je potrebný, ale niekedy je viac poľahčujúcich okolností. Musíš byť nadaný pohybovo aj hudobne.