Zabudol si napisat o kolko starsou... o 5 rokov, alebo o 20? Priklad 20rocnvy chalan a 30 rocna baba, to je celkom v poho podla mna. Ale 15rocny ch. a 25r. baba to uz nie je "zdrave"...
No, osobne suhlasim s chavezom 15 rocny chlapec je skutocne dietatom a 25 rocna osob je uz vyspelou zenou, ktora po tych detoch zacina tuzit
Myslim ze na vztahu mladsi chalan a starsia zena nie je nic zle, cim su starsi, tym su rozdiely mensie... Ale osobne som klasik, neviem si predstavit chodit s chlapcom mojho veku a nie este s mladsim
no ono nie ze to nie je zdrave... ale skus si prirovnat bezneho 15rocneho chalana 25 rocnu babu... myslim ze to by bolo pri najmensom zvlastne... vsak chalan este taky pochaby... baba by uz chcela vazny vztah a tak
A viete co, poznam chalana, ktory ked mal 16, zacal chodit s jednou 28r. A cudujete sa svete, vydrzalo im to. Je to cudne, chore, nezdrave alebo nazyvajte si to, ako chcete, ale urcite za istych podmienok to realne je. To zalezi od jendotlivca, je to velmi individialne, kedze su vsetci ludia ini... Ale, ako povedal Chavez, pokial nevieme dalsie indicie, tazko sa da o tom diskutovat... Ale ak to okolie nebude vnimat kladne, treba sa vysrat na nazor okolia.
ja mam 17 moja byvala mala 20 celkom OK a vedel by som si predstavit ze by som mal aj 25rocnu babu pretoze seci mi hovoria ze vyzeram starsie neni o com na stare p.či sa dobre cvičí
Matez: to ako vyzeras je ti na prd, kedze baba, co ma 25 uz rozmysla inak ako baba co ma 17... Tu vobec nejde o to ci sa k sebe hodia vyzorovo, ale o to ako zmyslaju.
Neni v tom nic zleho. Len to ze, to je take... zvlastne . Ja sosbne by som nevedel predstavit ze stojim vedla starsou enou ako ja. Ale ani to nemam rad, ked su priliz mlade. Podla mna je najlepsie ked neni vekovy rozdiel. Dobre chapame jeden druheho . Ked je zena o 1-2 roky mladsia tak beriem... teda zatial
Sak aj ten Keanu Reeves(ci jak sa to pise), aj on ma staru "rachetlu"... ...ale nie. Sak laska je laska a zalezi vsetko od toho ako je ten chalan vyspeli..napr.jak spominal CHAVEZ...15r s 25r je naozaj chore...sak co moze atka baba ocakavat od 15-rocneho fafrnka???
ja podporim desire - spoluziak mal 16 a byval s uctovnickou uz od 9.triedy...neviem ci su este spolu ale este 1. rocnik na strednej boli..mu miesto mamy na vencek prisla
ale vazne je rozdiel v akom veku ked je to uz okolo 30tky tak je to vpodstate jedno ale neviem si predstavit ze by som napr ja chodila s 12rocnym alebo moj brat mladsi (13) so 17 rocnou...to by bolo dost divne
je to naozaj individualne...a nazory okolia si netreba vsimat
Moj brat ma momentalne o 10 rokov mladsiu priatelku 26...16 divne?asi na prve pocutie,bolo aj pre mna,kym som ju nestretla... "cislom" 16 je ovplyvnena len vtedy ked chceme ist na drink...este 2 roky a moze aj legalne
pocula som uz vselico.. pokial to nie je velky vekovy rozdiel a v ostatnom si rozumeju, tak preco nie? Ale zas bacha na to.. bo baby su trochu vyvinutejsie a tam moze nastat problem.
A mam pocit, že starsie zeny chcu rovnopravnost aj v tomto a chcu, aby sa povazovalo za normal aj to ked ma 40ka 20 rocneho zabiaka, ked si uzivaju aj ich manzelia...
Ale je to absolutne individualne..
alebo ten pribeh ked u amikov zbalila 30tka svojho 13 rocneho ziaka...
Ked ta zenska vysla z väzenia mali uz 2 deti a ostali spolu..
ako zakazdym, citam si diskusiu a vidim medzi tymi vsetkymi prispevkami jeden uplne debilny.. a kto je autor? samozrejme tommyhot.. vies, neposudzuj ludi podla seba, zato ze ty si bol v 16 rokoch usoplene decko, nemusi byt taky kazdy clovek. ide skor o mimoriadne vynimky, ale preco by nemohol byt jeden 16 rocny chalan z miliona 16 rocnych chalanov normalny a zodpovedny clovek na urovni dospeleho cloveka?
16 rocny chalan normalny a zodpovedny moze byt (skor taki nie su), ale ak takeho chce 28 rocna, tak je bud jebnuta, alebo pedofilna a skoda ze nie sme v amerike, bo tam by ju za to zavreli na krasnych par rokov..
16 rocny chodi do skoly 28 rocna uz roky pracuje, je viac ako nepravdepodobne ze by mali rovnake priority, tym padom logicky taky vztah nema buducnost..
v tomto suhlasim s tommyhotom. neviem si predstavit zdravu 28 rocnu zenu, ktora si zacne vztah so 16 rocnym chalanom. normalny 28 rocny clovek ma uz ine zmyslanie, ako teenager
NO,NEIKEDY AJ 15 ROCNY MOZE BYT PSYXICKY WYSPELEJSI AKO NEJAKY STARSI JEDNOTLIVCI..ALE ZASA BABA,KTORA MA 25 UZ XCE NIECO INE,AKO MAT ,,STARSIE DIETA,,...XLAPEC MUSI BYT O 22:00 DOMA A DAMA XCE NIEKAM ZAJTS..WERIM ZE TO FUNGUJE,TAKETO WZTAHY.JA MAM TAKYTO WZTAH,A MOJ BRAT TIEZ,A JE TO UPLNE SUPER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Myslim ze na vztahu mladsi chalan a starsia zena nie je nic zle, cim su starsi, tym su rozdiely mensie... Ale osobne som klasik, neviem si predstavit chodit s chlapcom mojho veku a nie este s mladsim
no ono nie ze to nie je zdrave... ale skus si prirovnat bezneho 15rocneho chalana 25 rocnu babu... myslim ze to by bolo pri najmensom zvlastne... vsak chalan este taky pochaby... baba by uz chcela vazny vztah a tak
je rozdiel ked 15 25.... a 25 a 35 a tak
A ked uz, jeden z nich (najskor ta baba) musel byt dost chybny = ziadny rozum..
Desiree: tomu sa mi nechce velmi verit...
ale vazne je rozdiel v akom veku ked je to uz okolo 30tky tak je to vpodstate jedno ale neviem si predstavit ze by som napr ja chodila s 12rocnym alebo moj brat mladsi (13) so 17 rocnou...to by bolo dost divne
Moj brat ma momentalne o 10 rokov mladsiu priatelku 26...16 divne?asi na prve pocutie,bolo aj pre mna,kym som ju nestretla... "cislom" 16 je ovplyvnena len vtedy ked chceme ist na drink...este 2 roky a moze aj legalne
naozaj,o aky vekovy rozdiel ide v tvojom pripade
A mam pocit, že starsie zeny chcu rovnopravnost aj v tomto a chcu, aby sa povazovalo za normal aj to ked ma 40ka 20 rocneho zabiaka, ked si uzivaju aj ich manzelia...
Ale je to absolutne individualne..
alebo ten pribeh ked u amikov zbalila 30tka svojho 13 rocneho ziaka...
Ked ta zenska vysla z väzenia mali uz 2 deti a ostali spolu..
16 rocny chodi do skoly 28 rocna uz roky pracuje, je viac ako nepravdepodobne ze by mali rovnake priority, tym padom logicky taky vztah nema buducnost..