VŠVU Reštaurovanie (závesné obrazy a tabuľové maľby) PRÍJIMAČKY
Ahojte nevedel by mi niekto poradiť ohľadom prijímačiek na reštaurovanie , niekto kto to študuje alebo pripravuje sa na prijímačky , celkovo sa ťažko hľadajú informácie cez DOD som mala smolu a atelier bol zatvorený asi som prišla blbý čas a z vsvu stránk
konzultácie si dohodni, a teraz v piatok a sobotu bude na VŠVU vystavovanie prác študentov v atelierov, skoč tam pozreť oplatí sa každý asistent ti to povie a ohladom testov na prijímačkach sa nauč poriadne DVK, nejaké veci z histórie, architekti v BA čo niektorý robili na budovách a podobné veci
@gukol oo tak držím palce môžeš napísať potom pocity a dojmy budem rada , aa inak niekedy zverejňovali informacie ,že čo maš mať presne v portfoliu čo bude presne na prijímačkach ty keď si si podal elektronicku prihlášku si tam nemal nič také ak áno nepreposlal by si mi to prosímťa by som ti dala svoj mail
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...