Ahojte,
nie raz si robi moj priatel srandu na styl, ze s kym som zas bola a podobne alebo chod si tam uzit s cernochom. Kto vie, zas si si uzivala v servise... Co by ste v takej situacii robili? Mna totiz nebavi pocuvat "akoze vtipne" narazky tohto typu.
úprimne,priamočiaro a bez okolkov na rovinu zo seba vykoktať,že je to pre teba nepríjemné,a ked má dotyčný nejaký level empatia,tak to určite aj pochopí :-S
robila by som si srandu aj ja z neho
ale po čase by ma to prestalo baviť a na rovinu by som mu povedala, že sa mi to nepáči a keď to týpek nepochopí tak dovidenia
ja na tom nevidím nič extra hrozné... možno som to zle pochopil ale keby moja polovička povie, že sa jej to nelubi resp. keby na nej jasne vidno ,že daným vtipom nerozumie tak s tým skončím... proste mu to povedz
Mne keď vadí na priateľovi, ako sa so mnou rozpráva, tak mu to poviem a väčšinou to dobre znesie a keď zase jemu niečo vadí na mne, tak mi to tiež povie. Neviem ako vy, ale v našom vzťahu spolu komunikujeme priamočiaro.
Takto napisane to fakt nevyznieva pekne ale ak to povedal s humorom da sa to pochopit. my sa takto s priatelom doberame ale kazdy je iny niekomu to moze prekazat.. my sme ale celkovo dost velke hovada
Tak si chod užiť s černochom a natoč si to... a keď sa ťa najbližšie opýta, že či si si užila, tak mu povedz áno a ukáž mu video! Hneď skončí s tými vtípkami a aj s tebou a obidvom vám bude lepšie, ty si budeš môcť užívať s černochmi a on bude tiež v pohode
Ak chodíš s deckom v puberte (napr. v mojom veku) tak no problem,vyrastie z toho
ak už má za sebou strednú a robí to stále,tak Boh s ním lebo to sú strašne primitívne a detinské bludy čo zo seba vypúšťa,ako sranda odtiaľ po tiaľ ak ti to už vadí navyše
Hej ,sú to fakt " vtipné narážky " Kebyže mám ja znova tento problém, nazbieram všetkú odvahu sveta, splaším chlapa, ktorý sa bude ochotný natočiť a pošlem to tomu kreténovi
Fakt ako pohroma odporúča.
Šoková terapia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Starého chlapa novým kúskom nenaučíš.
Je to už na tebe či ti to vyhovuje alebo nie
ale po čase by ma to prestalo baviť a na rovinu by som mu povedala, že sa mi to nepáči a keď to týpek nepochopí tak dovidenia
otvorene mu povedz že ak s tým neprestane že vyvodíš následky pretože ťa to nebaví počúvať
ak už má za sebou strednú a robí to stále,tak Boh s ním lebo to sú strašne primitívne a detinské bludy čo zo seba vypúšťa,ako sranda odtiaľ po tiaľ ak ti to už vadí navyše
Fakt ako pohroma odporúča.
Šoková terapia.