Prezident Gašparovič príde navštíviť svoju kráľovnú Alžbetu a pýta sa jej, ako zistí, či jej zamestnanci sú inteligetní. Ona mu odpovedá, že to je jednoduché, zoberie telefón a zavolá Tonymu Blairovi a pýta sa ho:" Je to syn tvojho otca, ale nie je to tvoj brat. Kto je to?" Tony Blair odpovie :"Ja". Gašparovičovi sa to veľmi zapáči a hneď keď sa vráti na Slovensko tak sa pýta Mikloša: "Je to syn tvojho otca, ale nie je to tvoj brat. Kto je to?" Mikloš sa začne vykrúcať, že sa musí poradiť so svojimi ľuďmi, stretne Fica a pýta sa ho:" Je to syn tvojho otca, ale nie je to tvoj brat. Kto je to?" Fico odpovie: "No predsa ja!" Mikloš celý natešený volá Gašparovičovi a vraví mu: "Je to Fico" a Gašparovič mu vraví: "Čo si sa zbláznil, to je Tony Blair!!!"
Schéma nového potravního řetězce:
Myš - Kočka - Paroubek
-Viete aký je rozdiel medzi politikou a sexom?
-Žiadny. V oboch pripadoch sa snažíte ojebať toho druheho
Putina a Gasparovica a povie im ze o 3 dni bude koniec sveta a ze to
maju oznamit ludom. Pride Obama do Ameriky a hovori: Drahy obcania. Mam
pre vas 2 spravy. Ta dobra je ze Boh skutocne existuje, a ta zla ze o 3
dni zomrieme. Pride Putin do Ruska a hovori: Moji drahy, mam dve zle
spravy. Boh skutocne existuje a o tri dni vsetci zoomrieme. A pride Gasparovic na Slovensko cely nateseny: Spoluobcania! Mam 2 vyborne spravy. Ta prva je ze som jeden z najvplyvnejsich ludi a ta druha ze Fico uz nebude prezidentom!
Učiteľka v škole sa pýta detí, ako veľmi majú radi pána Fica. Prihlási sa Marienka: "Ja mám pána Fica tak veľmi rada, že si ho dám vytetovať na prsia a ako mi budú rásť, tak sa bude zväčšovať aj pán Fico!" Potom sa prihlási Anička: "Ja mám pána Fica tak strašne rada, že si ho dám vytetovať na bruško. Keď budem tehotná a bruško mi bude ...rásť, tak sa bude zväčšovať aj pán Fico!"Nakoniec sa do debaty zapojí Móricko: "Ja si dám pána Fica vytetovať na vtáka - buď pôjde do pi*e, alebo bude visieť!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Schéma nového potravního řetězce:
Myš - Kočka - Paroubek
-Viete aký je rozdiel medzi politikou a sexom?
-Žiadny. V oboch pripadoch sa snažíte ojebať toho druheho
uz vtedy som sa rozozmiala a dalej sa mi akosi nechce citat )
ľudia , prečítajte si to, stojí to zato
Putina a Gasparovica a povie im ze o 3 dni bude koniec sveta a ze to
maju oznamit ludom. Pride Obama do Ameriky a hovori: Drahy obcania. Mam
pre vas 2 spravy. Ta dobra je ze Boh skutocne existuje, a ta zla ze o 3
dni zomrieme. Pride Putin do Ruska a hovori: Moji drahy, mam dve zle
spravy. Boh skutocne existuje a o tri dni vsetci zoomrieme. A pride Gasparovic na Slovensko cely nateseny: Spoluobcania! Mam 2 vyborne spravy. Ta prva je ze som jeden z najvplyvnejsich ludi a ta druha ze Fico uz nebude prezidentom!
keď už tak tY, ja nie :p