Ale mimo inej, nepaci sa mi to vseobecne a nie, ze len u zien. Snazim sa k tomu nesklzavat, aaj keby sa co stalo.. poviem maximalne do.. (a potom rozmyslam nad koncom), no zvycajne do kelu alebo zadnej casti ludskeho tela.
"ja neviem. Ked sa naserem nie je mi nic svate, ale zas, s nicim to netreba prehanat. Okrem sklonovania a casovania a ohybania slova jebat, vyjebany, jebni to sem, podme jebat...atd. To slovo ani nie je nadavka, vystihuje to cokolvek chces robit."
@ torpedo08 nie kazdy, je to podla toho v akej partii sa pohybujes....u mna cca polovicka znamych nehresi....vratane mna..a druha polovicka sa rodeluje nba takych co fakt mozno za jeden den asi raz a dalsia ciastka -z tej to ide...ale vadi mi to...
všeobecne o ľudí nemám rada nadmerné používanie nadávok. z čoho slovnú zásobu tvorí skoro jedna tretina. a v každej vete použije dotyčný aspoň tri nadávky. To chce pestovať slovnú zásobu. Je jedno kto nadáva je to hnusné tak či tak
Každý má právo na poriadne zanadávanie si, keď sa život jebe ale zas tiež to nemusím, ak je to nonstop 24 hodín denne. V takých prípadoch ma to lehce ruší , a pri oboch pohlaviach.
Nepaci sa mi to, ale obcas sa vyskytne situacia, kedy nejaka ta nadavka vyleti. Neznasam, ak slecna pri rozhovore svoju ubohu slovnu zasobu vyplna vulgarnostou. A pokial nenadava ako stara krakajuca vrana, tak je to O.K.
aj my sme ludia ked možu hrešiť chlapi prečo nie my ked máme nervym hm !? nehovorím že je pekné ked každe druhe slovo ma ženska v papuli nadavku ale mame pravo každý ponadavať si ne !?
@lujzianna pretoze my muzi mame v genoch byt "zvermi" v roznych smeroch a vy zeny nas musite krotit predsa pomaly sa dozivame, ze muzi musia krotit zeny v piti ci nadavani
A po mojom krátkom rozhorčenom úvode: Nie, nepáči sa mi to vo všeobecnosti. (Hlavne ak máme na mysli tie vulgárnejšie vulgarizmy A hlavne, ak je to pričasto... jedno slovo z 10 000 sa môže prihodiť každému (Minule takmer aj mne
@ belzeboss lebo su to vulgarizmy a naozaj si nemyslim, ze vykricovanie hrubych pomenovani (aj normalnych) phlavnych organov (a ine) je pekne.....a ja mam rad pekne veci....
a kazdy ten pocit, ked si clovek zanadava sa da aj inac -ci uz verbalne, alebo neverbalne KRAJSIE pomenovat a popisat ...pripada mi to take, ako ked nejaky dospely clovek pouziva jednoduche vety, ako keby sa sekol na ZS....clovek by mal obohacovat slovnu zasobu a vediet sa ovladat, a pri pouzivani vulgarizmov ani jedno z toho nenachadzam...a naozaj to znie nechutne
inak dosť sa prikláňam k @mielikki prvému príspevku. ja nejako neriešim rozdiel medzi tým, či to povie baba alebo chalan, buď ma to skrátka pobaví, alebo naserie, bez rozdielu na to, aké pohlavie čo vypustí z papule. Ale jedno viem iste - zbožňujem ženy alebo mužov, ktorí vedia zo seba valiť, občas to okorenia fakt dobre miereným vulgarizmom a všetci sú v kŕčoch. Rovnako však neznášam úbožiakov, ktorí jednoliato nadávajú, ani im to nepasuje do huby, alebo celí sú takí potratení, že by ich nezachránila ani vzletná reč. Viď diskofilné krovky a hujov v rozťahaných gacích a pod.
Ináč, keď občas na seba nazjapeme zo ségrou, keď sa mi zdá, že nadáva viac, ako by bolo treba, alebo opačne - keď sa jej zdá, že ma už nemôže počúvať a udalosti nie sú až také zúfalé, aby som vychŕlil 14 otrasných slov za sebou jedným dychom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
podla mna sa to k zenam nehodi tak, ako alkohol...
@hnisavica vidno, ze sme jedna fabrika
ale keď žena normálne o niečom rozpráva a kopec vulgarizmov v bežnom jej vyjadrení, tak to nič moc.
vždy lepší vulgarizmus ako meno božie nadarmo.
"ja neviem. Ked sa naserem nie je mi nic svate, ale zas, s nicim to netreba prehanat. Okrem sklonovania a casovania a ohybania slova jebat, vyjebany, jebni to sem, podme jebat...atd. To slovo ani nie je nadavka, vystihuje to cokolvek chces robit."
a keby mi to vadilo, tak by som bola dobrý pokrytec
a čo sa týka žien tak beriem ked si niekto obcas zanadava-sama sa proste musim vyventilovat
Niektorí vedia nadávať vyslovene umeleckým spôsobom. A áno, to sa mi aj páči.
Prečo sa tu často rieši: Ženy a vulgarizmy, ženy a fajčenie, ženy a alkohol ženy a neviemčo...?!
To ako chlapi môžu a ženy nie? Keď nejaký takýto jav idete rozpitvávať, tak načo to, perkele deliť na pohlavia???
a kazdy ten pocit, ked si clovek zanadava sa da aj inac -ci uz verbalne, alebo neverbalne KRAJSIE pomenovat a popisat ...pripada mi to take, ako ked nejaky dospely clovek pouziva jednoduche vety, ako keby sa sekol na ZS....clovek by mal obohacovat slovnu zasobu a vediet sa ovladat, a pri pouzivani vulgarizmov ani jedno z toho nenachadzam...a naozaj to znie nechutne
Ináč, keď občas na seba nazjapeme zo ségrou, keď sa mi zdá, že nadáva viac, ako by bolo treba, alebo opačne - keď sa jej zdá, že ma už nemôže počúvať a udalosti nie sú až také zúfalé, aby som vychŕlil 14 otrasných slov za sebou jedným dychom