Zdravím, chcela by som sa opýtať na váš názor na túto školu, bola by som veľmi vďačná keby sa ozval niekto kto tam študuje alebo aspoň niekoho takého pozná aké je študovať v češtine na tejto fakulte a či je fakt tak zložité študovať účtovníctvo inej kr
Som na VUT, sice na inej fakulte ale osobne nepoznam nikoho kto by sa stazoval na narocnost studia na FP. A studium v cestine - myslim ze s tym nie je absolutne ziadny problem, skusky pisem po slovensky ale bez problemov porozumies akejkolvek veci napisanej po cesky
kamaratka tam tento rok zacala, ja som tiez VUT iba ina fakulta, co sa tyka studovania v cesk jazyku je to individualne, kamarat pise cesky, kamaratka slovensky a ja slovensko cesky ale da sa to uplne pohodicke len niektory cesi ti nerozumeju ale to skorej spoluziaci, neviem ci by si studovala zrovna uctovnictvo ceskej republiky ci tam enco take je alebo co, a inak nazory na tu fakultu su vselijake. Niektory ktory si potrebuju honit ego hovoria ze to je odpad VUT, ze to je najtazsia stredna skola v okoli a taketo picovinky aby si povedali ze su na tazsej skole. Kamaratka co tam je celkom picuje na matiku ze beru iba kokotiny s pismenkami ale to je zase individualne podla oboru a podla toho ci bys to chapala atd. Ale inak si myslim ze to je pohoda ked by tato bavilo, zvladnutelne
tiež som na inej fakulte vut, ale Podnikatelka má peknú budovu a z intrákov do školy to máš tak 50 metrov. Viac ti neporadím ale isto lepšie ako euba si myslím...
@hladamkluceodbytu no VUT sa mi zatial pozdava najviac co sa tyka predmetov.. mam z nich pocit ze su take dost vyuzitelne v praxi.. ale davam si aj na MUNI a UTB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
videl som aj nejaku strednu skolu, odbor podnikanie hlavne, ze tam ucia ludia, ktori v zivote nepodnikali