Zdravim vsetkych chcel by som sa spytat ci niekto studuje na VUT v Brne na FCH lebo chcem tam ist studovat a chcel by som vediet nieco o tej skole od studentov cije to tazka skola a pod. Vdaka za odpovede
cauko studoval som rok na VUT ale neodporúčam ak nemáte češtinu v malíčku....inak kvalitné vzdelanie teraz študujem na STU....problém na VUT bol ten že žiadne úľavi pre slovákov všetko musíš v češtine...sú tam dosť náročné labáky, ak si nikdy nemal labáky a nemáš skúsenosti s prácov v labáku(narábanie so sklom, prístrojmi atď...) tak ťa to zabije....ak máš viac otázok kľudne sa pýtajte...inak príjmačky sa robia z CHE a sú dosť ľahké mal som 100%
takze ked nemam skusenosti s pracou v labaku co je bezne u nas ze tam len kukame na profaka tak potom tam to bude tazke ako a tych primaciek sa nebojim som kukal na ne a boli v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty