@azizi@1 je to kombinácia obedu a raňajok, ktorá akoby nahrádza oboje. väčšinou sa podáva tak do dvanástej, jednej, ale niekde ho majú kľudne aj do štvrtej
U mňa je to podľa toho či som doma, alebo niekde.
Keď som doma, mám rád raňajky (väčšinou vločky), ale potom mám rád krátko po tom desiatu(či rovno obed), potom následne na to druhý obed, tretí obed, potom večera a ďalšia večera a ešte večerný snack
takže dalo by sa povedať, že je to brunch?
Vtipné je na tom to, že keď idem niekde - som v práci, alebo som na turistike či niekde na výlete, väčšinou si dám len raňajky a v pohode až do večera pijem len vodu a málokedy niečo konzumujem...keď som sám. Pokiaľ mám spoločnosť na cestách, vtedy sa prispôsobujem a konzumujem súčasne niečo s tým človekom.
brunch mám celkom rada, hlavne v lenivé sobotňajšie rána, kedy si často dávam také sýte raňajky, že potom mám chuť na ďalšie jedlo až neskoršie poobede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Keď som doma, mám rád raňajky (väčšinou vločky), ale potom mám rád krátko po tom desiatu(či rovno obed), potom následne na to druhý obed, tretí obed, potom večera a ďalšia večera a ešte večerný snack
takže dalo by sa povedať, že je to brunch?
Vtipné je na tom to, že keď idem niekde - som v práci, alebo som na turistike či niekde na výlete, väčšinou si dám len raňajky a v pohode až do večera pijem len vodu a málokedy niečo konzumujem...keď som sám. Pokiaľ mám spoločnosť na cestách, vtedy sa prispôsobujem a konzumujem súčasne niečo s tým človekom.