Keď si predstavujete svojho potencionálneho partnera, chcete aby bol vlastnosťami podobný ako vy, alebo práve naopak tie vaše neznášate, a chceli by ste niekoho úplne iného ako vy.. ?
Osobne sa sám vidím ako na ľuďoch neznášam vlastnosti kt
Vlastnosťami opak mňa. Asi by mal byť miernejší ako ja, nakoľko ja som dosť výbušná a temeramentná... Ale záujmy, záľuby a túžby by sme mali mať rovnaké.
3. ano pritahuju...ale len isty cas..potom to uz je skor na obtiaz..vravim to z vlastnej skusenosti...podla mna by ti dvaja mali si byt podobni....ale nie uplne rovnaki...a urciet musia mat spolocne zaujmy..moj anzor
ja chcem takú partnerku ktorá ma vypočuje a pomôže mi a naopak aj ja jej a že si spolu užijeme kopec srandy no napriek tomu aby bola aj rozumná ... a aj si takú nájdem raz v živote určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nie kvoli tomu ze by som mala zlé vlastnosti.
ale protiklady sa pritahuju
nad jeho vlastnostami myslim..
som asi dost tolerantna..
Záujmy by mali byť nejaké podobné, ak nie sú, musí byť tolerantný k tomu, čo mám rada Ale ja si s ním futbal rada pozriem