Zaujímalo by ma, koľko ste mali vzťahov celkovo (vzťahom nemyslím sex na jednu noc, dajme tomu ASPOŇ dva-tri týždne), a koľko z nich považujete za vážne vzťahy (to bývajú väčšinou tie dlhšie .
Dokopy som mala len dva vztahy, ratajuc aj tie kratke (ktore neboli, tak sa lahko rataju). Prvy trval dva a pol roka, druhy trva teraz cez 8 mesiacov a dufam, ze bude trvat este dlho.
Ja som mal len 1 aj to dosť krátky a zase mohol som mať ešte veľa iných ale vždy z toho vycúvam...
Väčšinou ak spoznám dievča a ju hneď balím tak ju chcem ale často sa mi stane že sa to trošku predĺži ona sa chce viac spoznať a nakoniec zistím že sa mi nepáči aká je. Furt sa mi to nejak dodrbe a kamarati len pindaju že furt balím a potom sa s tymi dievčatami prestanem uplne baviť.. :/
@normane to povedal aj tatko o tebe ale co si budeme klamat,vieme preco to povedal a tvoja zrkadlova izba ti to len pripomina len co otvoris oci a ty si na podlahe medzi patkanmi
@anjelik107 Jeb na svatbu, aj tak ťa nemá rád a chodí s tebou aby sa chválil pred kamarátmi... a k tomu, vždycky ti nechá prkienko hore a honí si keď nie si doma...treba ti takého chlapa?
3 vztahy, prve dva take kratke, treti 2-rocny a za tym... proste... wtf, smiech, sex, neskutocna chemia a polrok prerevanych noci.. a ani to nebol vzťah... neviem tomu ani dat nazov, ale zanechalo najvacsi dojem
mala 4 (take čo boli dlhšie než 2-týždne) ale vážny som asi ešte nemala neviem, podľa mňa vážny vzťah je až keď ste spolu aspoň rok min. (teda podľa mňa)
a v podstate to predtym ani nevnimam ze nieco bolo, proste v tomto vztahu citim ze nic predtym nebolo ozajstne. vnimam to tak ze toto je akoby moj prvy vztah. a uz iny ani nebude
tie take "mesacne" vztahy som mala 3...tym padom ich nemozem zaradit do kategorie vazne, lebo, vsak co za mesiac ci dva, ze? ....ten vazny prisiel az potom a trva dodnes (11 rokov
hmm asi 1,ale to bol taký vzťah na dialku..akože bývali sme od seba asi cca 10 km,ale nikdy si nenašiel čas aby za mnou prišiel..takže ani nwm či sa to dá nazvať vzťahom
mala som vzťahy 3 a z toho vážnych... ani neviem. ja vážne neberem nič lebo vážny by mal byť už taký, že si s ním viem predstaviť celý život a ja sa na to ešte takto neviem pozerať. ešte musím dospieť
2-3 týždne takých bolo mraky a vážnymi vzťahmi by som ich nenazýval. dlhší som nemal proste som strelec a strelci sú takí menej stabilní. koniec koncov ani rodičia netušili že som niekoho mal a žijú v tom, že 24 rokov som žil v celibáte
aj ked to prve asi sa neda nazvat vztahom,este prilis decke, trvalo asi tri tyzdne z toho dva tyzdne som bola na dovolenke a maximalne sme sa chytili za ruky
no a terajsi vztah beriem vazne, zatial trva nieco vyse roka, dufam, ze este dlho vydrzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
+ dost jednovecernych zaseknuti, ktore na druhy den uz boli zabudnute.. (nie z mojej strany)
A teda oba povazujem za vazne vztahy
Väčšinou ak spoznám dievča a ju hneď balím tak ju chcem ale často sa mi stane že sa to trošku predĺži ona sa chce viac spoznať a nakoniec zistím že sa mi nepáči aká je. Furt sa mi to nejak dodrbe a kamarati len pindaju že furt balím a potom sa s tymi dievčatami prestanem uplne baviť.. :/
@tomias
@elkiller a ani vlastne neviem.. ale také výnimočné skôr
@mormane poviem mamke, ze robis zlobu a zavidis
2 kamarátky s výhodami
a v podstate to predtym ani nevnimam ze nieco bolo, proste v tomto vztahu citim ze nic predtym nebolo ozajstne. vnimam to tak ze toto je akoby moj prvy vztah. a uz iny ani nebude
Úletov zopár bolo, ale nechcem to teraz počítať, možno nejaké dva, tri, štyri...
- 2 niekoľkotýždňové
- 1 asi pol roka
- jeden vážny - rok, potom pauza a zase sme spolu
vážnymi by som nazvala dva a aj to sa na tom pojme smejem v súvislosti so mnou.
» www.pluska.sk/thumb/images/ga...
a k téme. som na tom podobne ako @64 hentaké všeličo, čo som mala nenazývam vzťahmi.
takže momentálne mám prvý vážny vzťah. nahahhá.
A aby som sa aj ja vyjadrila, vzťahov (dokopy aj s aktuálnym - manželstvom) 5, z toho vážne 3 (1,5 roka ; 3 roky ; manželstvo)
aj ked to prve asi sa neda nazvat vztahom,este prilis decke, trvalo asi tri tyzdne z toho dva tyzdne som bola na dovolenke a maximalne sme sa chytili za ruky
no a terajsi vztah beriem vazne, zatial trva nieco vyse roka, dufam, ze este dlho vydrzi