nebojíte sa že by to mohol niekto zneužiť? Napríklad že nejaký váš známy by vás náhodne našiel na tomto portáli, pričom vy by ste o tom nevedeli, a všetkým by o tom povedal že čo tu píšete a pridávate a mali by ste verejnú hanbu? Alebo že by vám niekto kt
uhm, vadilo mi, že ma tu špehoval blízky rodinný príslušník... nie preto, že by som sa mala za čo hanbiť, ale proste "nemusí každý vedieť všetko", a ja dosť filtrujem informácie, ktoré o mne rodina môžu isté osoby vedieť
Nebudem písať veci za ktoré by som sa normálne hanbila Iba tie blogy-lebo sú to občas -skoro vždy- vylievanie môjho srdiečka - a kamaráti o tom vedia a nezaujíma ich to- Oni sú dosť vypatlaný na to aby to všetko prečítali a našli nejakú špinu
@roman103 na internete nemôžeš nikdy presne vedieť s kým si píšeš... kľudne to môže byť nejaký tvoj známy ktorý ti povedal že sem nechodí, ale tajne chodí
áno už ma tak našli, na tomto portále som viac otvorenejší preto mi to je trochu trápne, ale prežijem, už mi aj na facebooku okomentovali pár blogov (aj tie, ktoré sa ich týkali v zlom ale zobrali to s rezervou) v celku pokiaľ ma tu nikto neotravuje a nestará sa do môjho diania, tak mi to až tak nevadí
preco by sa automaticky mal clovek hanbit za to co sem pise? ty ani nemusis mat udaje verejne ani fotku aby si sa za seba mohol hanbit co tu pises za debiliny. a mne je to jedno, spravam sa rovnako vsade, na hocjakom portali aj v realite.
bojím sa toho aj keď tu nemám osobné údaje a fotky.
predsa len, niektoré blogy by mohli istým ľuďom prezradiť niečo, čo nechcem aby vedeli.
2 profily som už kvôli tomu, že ich nejaký bývalý našiel opustila, tento by mi asi už bolo ľúto.
ale predsa... "čítal som tvoje blogy, ty nie si až taká bezcitná ako sa zdáš" od človeka o ktorom tie blogy boli je divné počuť, hlavne dva roky potom :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A prezradiť niekomu, koho poznám, osobné údaje, to by bolo bezprecedentné!!
A blogy ? Hej to sa bojím. Už sa stalo, že ma tu našiel rodinný príslušník a tak som sem na istý čas prestala chodiť a vymazala pár blogov.
A nepíšem sem veci, za ktoré by som sa hanbila a taktiež už ani nie také, ktoré nechcem aby vedel nejaký príbuzný.
Už sa mi aj stalo, že si ma nejaký kamarát všimol a povedal mi o tom, prípadne ma vonku spoznal nejaký birdzák... A nič, bolo to normálne, milé
"Kto sa bojí, zle mu stoji"
Raz ma našla kamarátka, keď vyhľadávala slovo "kokot" v google obrázkoch. A tam zrazu ja. Nejaká diskusia na birdzi...
a podobné sa mi viackrát stalo, veľa ľudí tu o tomto vie a je mi to jedno. Aj mne.
Ba dokonca mám pocit, že som tu akási lepšia.
predsa len, niektoré blogy by mohli istým ľuďom prezradiť niečo, čo nechcem aby vedeli.
2 profily som už kvôli tomu, že ich nejaký bývalý našiel opustila, tento by mi asi už bolo ľúto.
ale predsa... "čítal som tvoje blogy, ty nie si až taká bezcitná ako sa zdáš" od človeka o ktorom tie blogy boli je divné počuť, hlavne dva roky potom :/
a keby aj, nech, ja sa nemám za čo hanbiť