heh,boli som raz v radiu, v dopravnom servise,aj ked len nepriamo ... a to doslovne: Dopravna nehoda za Ruzomberkom je uz odstranena, na useku sa nezdrzite
jasne ajaj... v novinach minimalne 2x... raz v nasich regionalnych, ze vysvedcenie, na titulke jak tamstoji cela trieda, ze v juni sa davali vysvedcenia, dosla novinarka a cvakla nas ... a potom v novinach tiez v regionalnych, co som chodil do zboru, cantica junior, tak tam dali fotku nasho zboru a ze spievame a o nasom subore atd..
a aj v telke, na markize co som bol na dni otvorenych dveri, tak ma tam ukazali na 10, mozno 30 sekund .. jee, a este ked bol den narcisov, tak som si bol do mesta kupit, a mna tam uvideli susedia v MTT (mestska televizia trnava) ze jak si ho kupujem ....
no náhodou ma zabrali do kameryi ako diváka školeského futbalového zápasu... trapas a mamu som mal v miestnych novinách... bože... oca v rádiu kks trapas...
ja som bol v takych nejakych okresnych (mozno aj krajskych novinach ze velky karatista a potom som tam bol este prednedavnom hned za koskovou (triedna) na imatrikulackach darmo, kvinta je vsade prva a este som bol ze prisli na tu staru skolu a tak
bol som v skolskom casopise (asi 3krat
a bol som v takej sutazi ze yeti na stvecke chodila
ja som bola minule v rannom magazine na stv, som tam tancovala....vdaka bohu ze tak skoro rano to nikto nepozera...a este som robila reklamu na vodovodne kohutiky ked som mala 1 rokxD...a som bola aj v takom prohrame ze extrem in ked tam bolo a o bowlingu nieco tak my sme tam hrali akurat...a mozno este niekde neviem...
Keď sme na základke mali jeden rok takú akciu že každá trieda mala niečo pripravené a vystupovali sme v kulturáku, tak to potom bolo aj v nejakej TV Ružinov
v novinach 2x raz ked sme boli zo spevokolu vystupovať niekde pre take babky tak tam a druhy krat to neviem ci bolo v novinach ale zevraj hej ..som bola s kamoskou v kniznici a dosla taka novinarka ze no zapozujte mi ze citate knizku budete v novinach aj si nase mena napisala
a v telke 3x..a to raz na ta3 a 2x na TV central-nitriansky program dva krat dačo zo spevom to bolo tusim a raz co sme mali taku akciu ze jablko-citron..vodičom sme davali citrony ked jazdili dobre a jablka ked zle ..a ja som zapisovala ze ci je viac zlych alebo dobrych vodicov ..potom nam dali o 3 cisla vacsie tričká poistovne generally zadarmo tak to nosim ako nočnu koselu
Ja som bola v nasej regionalnej televizii parkrat kde prezentovali moje uspechy v sutziach jazykovych,v novinach tiez regionalnych take hluposti ako ked sme boli devietacia tak, a bola som aj v radiu a v novinach normalnych som bola tak ze vyslovene len o mne - moj smutny osud ale to bolo zariadene mojimi rodicmi a chcu pisat o tom stale niekde ale ja to odmietam lebo nepotrebujem zverejnovat moje problemy lebo neznasam ked ma niekto lutuje.
Bola som uz aj v novinách aj v telke veľa razí ale to boli take tie regionálne noviny a regionálna televízna stanica Bolo to koli tomu ze som vyhrala nejaké súťaže alebo som niekde vystupovala
v televízii v zopár reklamách a v novinách pokial viem tak raz,kvoli geografickej olympiáde že som sa dobre umiestnila v takých jebnutých novinách Račiansky výber,ale len moje meno tam bolo písané
No v televizii som uz bol, ale to je len taka haluz, takze radsej sa nebudem strapnovat a konkretizovat . Bolo to teda vdaka tomu ze sa venujem herectvu, tak nejak slovo dalo slovo a bolo to na svete
Ale urcite by som chcel byt aj viac kdekolvek, hlavne by som si strasne chcel zahrat v nejakom slovenskom filme, to by bolo super. Ale v zasade je to jedno kde by som bol, hlavne ze budem niekde, v tejto brandzi je clovek stastny za kazdu malickost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a aj v telke, na markize co som bol na dni otvorenych dveri, tak ma tam ukazali na 10, mozno 30 sekund .. jee, a este ked bol den narcisov, tak som si bol do mesta kupit, a mna tam uvideli susedia v MTT (mestska televizia trnava) ze jak si ho kupujem ....
no tak mam za sebou pestru medialnu karieru uz
bol som v skolskom casopise (asi 3krat
a bol som v takej sutazi ze yeti na stvecke chodila
ale nasa trieda je dokonca aj v monografii nasej obce, pri nejakej vystave dyni.. ked som bola asi 2-hacka na zakladke
a v telke 3x..a to raz na ta3 a 2x na TV central-nitriansky program dva krat dačo zo spevom to bolo tusim a raz co sme mali taku akciu ze jablko-citron..vodičom sme davali citrony ked jazdili dobre a jablka ked zle ..a ja som zapisovala ze ci je viac zlych alebo dobrych vodicov ..potom nam dali o 3 cisla vacsie tričká poistovne generally zadarmo tak to nosim ako nočnu koselu
ale za to sa sice ani ja nepriznavam...
No v televizii som uz bol, ale to je len taka haluz, takze radsej sa nebudem strapnovat a konkretizovat . Bolo to teda vdaka tomu ze sa venujem herectvu, tak nejak slovo dalo slovo a bolo to na svete
Ale urcite by som chcel byt aj viac kdekolvek, hlavne by som si strasne chcel zahrat v nejakom slovenskom filme, to by bolo super. Ale v zasade je to jedno kde by som bol, hlavne ze budem niekde, v tejto brandzi je clovek stastny za kazdu malickost...