tak ma napadlo, ani neviem prečo, aké máte vzťahy s vašimi ex? lebo ja práve debatujem s tým mojím a po dlhom čase sa s ním dá normálne porozprávať. môj priateľ si tiež vždy vynikajúco pokecá s tou jeho ex ... vadí vám, keď sa spolu bavia?
som moc žiarlivá ... a vadí mi to s bývalou si ešte donedávna písal siahodlné správy tak sme si to vyjasnili .. a jedna koza hlúpa taká aférka ho otravuje aj dodnes a dokonca si ju dal do ignor listu na fb začala mu vypisovať na ms... to dievča nepochopím ... ona vie že ma má a aj tak mu vypisuje hovadiny ... posielala mu pusinky a vypisovala mu I love you pokiaľ ju neuzemnil...vyškriabala by som jej oči
s bývalými si nejak moc nepíšem ... ak raz za čas ak niekto niečo potrebuje
neutralne, nestretavame sa a ani bezne nekomunikujeme, ale ak by sme na seba niekde natrafili, nemal by s tym byt problem.
poznam jednu jeho byvalu(teda nepoznam, ale viem o nej a to sa mi zda, ze uz viem privela), nie som nejak ziarliva pri ostatnych babach, ale zda sa mi, ze tuto sa to kompenzuje, pocity radsej neopisujem :/
no tak to je take divne, včera sme spolu boli na drinku a bolo to v pohode ale asi to bude dalsich par tyzdnov/mesiacov kym sa dostaneme ku kamaratskemu vztahu, ak vobec.
U nás ide len o to, že ja viem, že jeho bývalá by ho rada chcela naspäť, a môj priateľ vie, že môj ex by si vedel predstaviť, žeby sme zas boli spolu ... obom nám vadí, že sa bavíme zo svojimi ex, ale nemôžeme nič povedať, lebo obaja robíme to isté. Ale mne to vadí viac
ako s ktorými, no väčšinou v pohode ...čo ma prekvapilo, tak niektorí sa dokonca po rokoch chceli vrátiť, ale to by som sa už znovu dokopy s nimi nedala, ale máme kamarátsky vzťah a komunikujeme ako keby nič nebolo no nájde sa tu jeden, ktorého keby mám rozoberať, tak som tu do rána, ale nekomunikujeme ani nič čo je paradox vzhladom na to, že s ním to bolo najvážnejšie. ale vlastne tým to asi aj bude...
so všetkými vpohodke aj pokecáme ked sa stretneme až na jedného s ktorým som bola najdlhšie... s ním sa to neda lebo jeho city su stale take iste... možno ked opadnu city tak potom aj s ním budem vpohodke
@matinho777 náš vzťah má zmysel ide o to, len občas raz za čas sa opýtať ako sa dotyčný má atď. nič viac, nezdá sa mi, že je to vracanie sa do minulosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A čo sa týka môjho priateľa- nekomunikuje s bývalou lebo to nepotrebuje a navyše vie, aké scény by som robila...
s bývalými si nejak moc nepíšem ... ak raz za čas ak niekto niečo potrebuje
poznam jednu jeho byvalu(teda nepoznam, ale viem o nej a to sa mi zda, ze uz viem privela), nie som nejak ziarliva pri ostatnych babach, ale zda sa mi, ze tuto sa to kompenzuje, pocity radsej neopisujem :/
modlím sa stále za to aby mi raz odpustila.
ale nájde sa aj jeden, ktorý ma priam nenávidí, nekomunikuje so mnou a dokonca ma prehliada aj na ulici - a pritom on bol ten, kto to pokazil