Uz mi to leze hore krkom, kazdy druhy (prvy) blog o VALENTINOVI, dalej, clovek nemoze zalozit normalnu diskusiu, lebo ho hned vytlacia NEZMYSELNE diskusie o VALENTINOVI...
Tak nech sa 13 rocne dievcatka uvedomia, ze este par rockov budu tra
no čo, šak to by bola veľmi dlhá pauza pre obchod, medzi vianocami a veľkou nocou, tak valentín je vhodná komerčná vsuvka medzi ne aj vám tak lezie na nervy tie niekoľkomesačné predreklamy na TEN pseudosviatok?
kazdy sam musi vyrast z tohto "sviatku"Klame ten kto tvrdi ze nikdy nechcel niekomu nieco v tento den darovat!Uz mam dost rokov uz ma to preslo ale aj ja som v 13-14tich behala s valentinkou a medvedikom.bolo mi to hlupe tak som to nehala pred dverami bytu mojej lasky a usla.takze nehajme nase nast-rocne nech z toho vyrastu.v dospelosti je to o inom.
no ja som si myslela,ze som bezcitna ak neznasam valentina v mojom okoli to uz navaju vsetci len ja nie ..a este nieco ten sviatok je taky mlady ako tie dievcatka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
LUDIA UVEDOMTE SA!!!!
este aj ty
rofl, len aby nezrusili modi tuto diskusiu...