Ja by som do HP nešla, stretla som sa s notebookmi od HP v cenovej hranici pod 600€ (hlave Probooky) v ktorých procesor nestíha,celý notebook je spomalený a často sa kazí.(kamoška mala HP už 2x v oprave)
Nerozmýšľala si skôr nad Lenovom alebo Toshibou? Poprípade ešte Asusy sú celkom fajn.
Napr tento Lenovo vyzerá parametrovo v tej cene celkom okey, len si musíš zohnať win do neho:
@lucina223 s priatelom sme to riesili s jeho ujom, ktory niekolko rokov robil s notebookmi, on ten prvy odporuca, len som chcela pocut aj ine nazory. na lenovo som moc dobre nepocula.. ale to je tak, kazdy ti povie nieco ine a tamto lenovo je bez operacneho, pride mi to skoda, ked v cca tych cenach su ntbky s windowsom a nie su nejako vyrazne horsie.
Tááák Hp určite nie ! Hp som opravoval asi milionkrát. ( Ochdáza HDD, Podsvietenie, LCD, šasi, reprák )Tieto veci v nom ochádzajú najčastejšie + Hluk ako vysávač , ktorý je už naozaj rušivý.
@neoriginalna tam ide hlavne o tú grafickú,že tam máš lepšiu keď chceš hrať hry tak sa ti zíde...neviem či by obyčajná intelácka utiahla nejakú graficky náročnejšiu hru síce ako teraz kukám v tých HP je AMD,to by ešte šlo dosť
Ak vyberáš z týchto dvoch,tak ten prvý,len mne osobne by tam tá Win8 vadila, čo som na tom robila v škole,tak mi hodnú chvíľu trvalo kým som sa zorientovala
@8 teoreticky ma pravdu. kedze lenova su drahsie, tak za rovnaku cenu dostanes mensi vykon ( kvalitnejsie prevedenie ). akoze dobre nenapisala to zrovna zrozumitelne, ale je to tak priblizne paralelne
@etelnair úprimne do notebookov sa nerozumiem, mala som česť ale s troma Lenovami do 400 eur (jedno z toho moje), všetky boli pomalé, neviem či je to značkou, alebo niečím iným, len teda pridávam svoju skúsenosť.
Pacard Bell je firma ktorú vlastní Acer. Čiže kvalita bude asi na tej úrovni.
Skúsil som to tak narýchlo prebehnúť a v krátkosti. Najlepšie riešenie sa mi v tejto cene zdá pozerať po NTB čo majú Intel i3 procesor a integrovanú grafiku. To ti bohate stačí na spustenie takmer každej hry.
@stenatko len prosimta nie HP ! pre mna za mna aj jang pche tong ale nie HP !
ináč ak si vieš odrátať DPH cez niekoho tak nieje problém. S DPH už problém je, ja si ale myslím že musíš poznať niekoho kto si to jebne do firemných nákladov...
@depropex Ja nevyberám notebook, ale tunak kamarátka @neorginalna , ja som len založila fórum, lebo jej ho tri fóra pod mojím zablokoval ten chuj s tým kódom
@neoriginalna len budeš musieť pohľadať sa po ňom niekde inde ako na alze,lebo akurát kukám že mu predaj skončil.... ale ako pomer cena/výkon za tú cenu je slušný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. link » www.alza.sk/hp-655-d350247....
Nerozmýšľala si skôr nad Lenovom alebo Toshibou? Poprípade ešte Asusy sú celkom fajn.
Napr tento Lenovo vyzerá parametrovo v tej cene celkom okey, len si musíš zohnať win do neho:
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
» www.alza.sk/hp-pavilion-sle...
inak, mame hp, ktore slape 5 rokov, denne pouzivane, niekolko hodin, kludne aj 12... a nikdy nebol v oprave, a tak celkovo, mam z HP dobry dojem
» www.alza.sk/asus-x55c-sx067...
Tento by ti mal uplne postačovať a za výbornú cenu.
PS: Snád bude dobrá karma
Ak vyberáš z týchto dvoch,tak ten prvý,len mne osobne by tam tá Win8 vadila, čo som na tom robila v škole,tak mi hodnú chvíľu trvalo kým som sa zorientovala
a @7 je fajny
Skúsil som to tak narýchlo prebehnúť a v krátkosti. Najlepšie riešenie sa mi v tejto cene zdá pozerať po NTB čo majú Intel i3 procesor a integrovanú grafiku. To ti bohate stačí na spustenie takmer každej hry.
je tam napríklad
» datacomp.sk/lenovo-essentia...
» datacomp.sk/fujitsu-lifeboo...
Osobne by som inak šiel do NTB čo má originál operačný systém. Okerem toho že sa zaň patrí zaplatiť ti to aj ušetrí nemálo nervov
ináč ak si vieš odrátať DPH cez niekoho tak nieje problém. S DPH už problém je, ja si ale myslím že musíš poznať niekoho kto si to jebne do firemných nákladov...
aha tu máš lenovo, výkon taký že na tom rozbeháš aj náročnejšie hry na stredných požiadavkách
grafika 1gb, tebe zbytočne veľa, procák fajn, RAM dosť... kvalitou lepší než acer , asus a HP ani nevravim....
prípadne z tejto stránky o pár eur lacnejší
» www.asus-shop.sk/katalog/asus-no...
Aj tento ma na heureke celkom fajn ohlasy a má win 8
Inák mám G570, to má G580 až taký posun?
ak chce velmi aj s OS tak tu je s win 8 , 20€ nad rozpočet prežije.
aky posun ?
ceny od 500€ vyssie neviem uz presne
dakujem zatial za komenty, nejak to zvazim cele este