Ženy "bez" otca v detstve/dospievaní sa vrhajú do sexuálnych vzťahov, priťahujú ich muži od ktorých sa nedočkajú skutočnej lásky no citlivých chlapov paradoxne podvedome odmietajú. Tiež muži bez opory v detstve často hľadajú ubolené ženy ktoré túžia
Chujovina. Vôbec. Nevravím, že kopec vecí sa na človeku nepodpíše. Je to skôr napríklad že neverím ludom, považujem ich za pokrytecké prasce ale určite nebežím za niekým kto by ma odmietal a ako jedna z mála z mojej partie som sa nevrhala na sexuálne vzťahy. Ludia by nemali byť generalizovaní podľa psychologických tabuliek
Hmm, nepoznám necitlivého muža... oni svoju citlivosť iba skrývajú pred svetom a nie každému ju ukážu.. a tiež to, že je niekto citlivý neznamená že vie dať žene tú skutočnú lásku
Ja napríklad už 11 rokov nemám otca. Určite ma to aj negatívne poznačilo v tom správaní najmä, že možno som nemal ďalej do života taký vzor alebo predlohu akým byť ďalej chlapom (ďalej nejakú výchovu). Možno by celkom iným smerom napredoval môj život a bol posunutý niekde inde. Tak mi nič iné nezostávalo, že som sa musel vychovávať tak trošku polovične sám, pričom to môže byť možno aj problém v tom, prečo nie som veľmi rázny, tvrdý a že viem rýchlo odpustiť. Zrejme toto do určitej miery vplýva na to, prečo som sám a nemôžem si nájsť frajerku. Nemám tak celkovo chlapské správanie.
@salama@12 ani nie, len mi príde smiešne takto zovšeobecňovať a ešte k tomu klásť taký veľký dôraz na pohlavie rodiča. preto je tvoja hlava deformovaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov