dnes ma vsetci stvu chodim tu ze som pomerne spokojna a nemam na nic take chut a zrazu niekto zabije taketo daco a ja zacnem skriabat stenu jak by som si dala mcchickena s hranolkami a majonezou a colu a pizzu a VSETKO
Tak teda dobru chut k tej zdravej strave plnej zivin... Ja si dam radsej pomletu kravu v žemli plnu chutnych karcinogenov... A ano.. Len preto, ze mi to chuti
ale nie stale... ak to ma byt akoze dlhodoby vyber, tak sprosta anketa, lebo nevidim dovod, preco by som si mal vyberat medzi tymito skupinami bez moznosti jest z oboch
@16 tym padom je to velmi idiotska anketa lebo henta zelenina ktora sa pouziva ako priloha/surovina mi nepride equal s hentymi vecami ktore su samy o sebe hotove jedla
@etelnair hej, všimla som si to po tom, čo som to napísala minulý týždeň som sa bola dobrovoľne najesť v mcd (prvýkrát tak, že som mala aj niečo iné ako čisto hranolky) a chutilo to ako papier takže na ďalších 50 rokov mi stačilo
ide o to, že radšej si na obed vyberiem zemiaky s brokolicou/karfiolom/hráškom, než hamburger, hranolky a colu, ale to je nenormálne a strava pre modelky a anorektičky
@majusssska ved ale henta dala muflonske moznosti uplne....ked chcem takto jedla porovnat tak do jedneho dam pizzu, do druheho dam dake rizoto alebo nieco zeleninove ale ne cibulu alebo cesnak o_______O
Ale keď už fajčím a pijem pivo tak zdravá strava mi veľmi pomôže Takže radšej prvá možnosť,hlavne z dôvodu,že mi to viac chutí...Ale ani zeleninka nie je na zahodenie...
dal som prvú možnosť len kvôli cole. keby nebola cola tak by som nemal čo piť. bez pizze a burgerov by som sa zaobišiel. hranoliek som prežratý a chipsy mi nechutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
akoze keby mal clovek jest po dlhsiu dobu len to co je v tych moznostiach tak by mu ani z jednej nebolo nejak dobre
ale neviem si predstavit vyskladat z tych veci obed, to by tam muselo byt tak pol kila hrasku a podobne
mam velmi rad zeleninu, ale i tak mam vacsiu radost z tych veci v prvej moznosti
ide o to, že radšej si na obed vyberiem zemiaky s brokolicou/karfiolom/hráškom, než hamburger, hranolky a colu, ale to je nenormálne a strava pre modelky a anorektičky
a potom schrúmte česnek
Vyberam si Rezen , kura , paradajku , pizzu , olivy , spagety , pecivo , ovocie........ - normalnu stravu
Dám si na čo mám chuť, raz za čas aj tú pizzu a hranolky, ale zelenina a ovocie vyhrávajú.....
najmilovanejsie jedlo, mnam. taka ta robena v peci s uhlikmi, tenucka, s krajmi potretymi tym cesnakovym cudom.
inak colu pijem len obcas, vodu omnoho castejsie, hamburger som v zivote v ustach nemala (!!!) a ani po nom netuzim. hranolky mam obcas rada.
cerstvy hrasok a kukuricu milujem, cibulu prilis nemusim. jest samotny cesnak, to si teda neviem predstavit.
ale ak si mam vybrat medzi fastfoodom a potravou pre kraliky, beriem tu potravu pre kraliky.