Jasné, najprv mu z vrecka šlohnem výpis z účtu, potom mu ho nenápadne vrátim a nechám si zaplatiť drink
Ale nie Aj teraz by si o mne mohol niekto myslieť, že som nejaká "zlatokopka", ale keď nad tým nejaký normálny človek aj trochu pouvažuje, tak zistí, že partnerove peniaze sú vám ukradnuté, ak nežijete v spoločnej domácnosti
jasne, lebo priatelka ma tych penazi na tom ucte a ja tiez, nic ine ma nezaujima ked som si hladam dakoho len ake ma bankove konto....je to povrchne hladat si niekoho iba preto ze ma vela penazi a akonahle by som spozoroval u baby ze je so mnou iba kvoli prachom tak ju kopnem do rity..tot vse..laska je viac nez peniaze ale peniaze treba
Nikdy som takto neuvažovala a skoro vždy mi bolo blbé prijímať od mojej polovičky pozvania do reštiky či na drink. Teraz keď už sme spolu dlho predlho si väčšinou platíme každý to čo spapáme a vypijeme, lebo čo sa tohto týka, finančne sa nemôžeme porovnávať...
Ale konkrétne dnes som pozvaná, lebo máme rok a pol čo sme spolu
určite nie.... ale poznám jednu babu, ktorá potrebuje byť stále vydržiavaná. Je to nenormálne.... až mi je zle z tých jej rečí v podobe čo on má, a čo jej kúpil, a koľko peňazí má...... ani raz nespomenula že aký je skvelý človek alebo niečo podobné.. Akurát po dvoch dňoch prišla s tým že ho miluje...... no nie je krava?
Je mi cudne, ze kazdy ( teda az na jednu, ktora to ale zjavne myslela zo srandy ) napise, ze Nie, pricom v sucasnosti je to jeden z najviac problemovych faktorov. Ze by bol birdz portal, ktory spojil ludi z opacneho polu ?
Pokial nema minimalne lamborghini a nevezme ma aspon na jednu dovolenku mesacne na seychely tak nema u mna sancu... Dopici co je toto za otazku? Chcem taku co nema problem zaplatit za seba, kedze som len studak, ale ked pozyvam ja tak platim. Ked ona pozyva, tak bude platit asi ona... Preboha, sa to vola partnerstvo ...
Lol ne XD ešte nemal taku partnerku žeby mala bankovi učet ale treba love zarabať cely svet je o love ale ja si rpedstavujem take zaklady života take akorat abi som mohol spokojne spavať XD čiže dom auto a raz zarok nejaka dovolenka neaky taky plat 30 000 by stačil
Jasne, ze si kvoli ban. uctu vyberiem chalana... hadajte preco som bola na tolkych pohovoroch v bankach a inych instituciach... aby som mala prehlad...
To je riadna hovadina, vybrat si partnera podla ban. uctu... skor mala by otazka, či pozerame na jeho finančnú stránku... na jeho auto a tak...
No ja som neklamala, a stojím si za svojim názorom... Ale ak chcete nejaké racionálne odôvodnenie, asi sa ho nedočkáte. Som tak odlepená od pevnej zemi, ako to len je možné, a materiálne veci pre mňa majú nejaký význam len čo sa týka samotného prežitia + venovaniu sa záľubám, ktoré našťastie nie sú veľmi nákladné... Možno o pár rokov zmením názor, ale dúfam, že nie. Je celkom fajn byť takýto idealistický blázon... teda niekedy.
nehrozí...pretože mám rešpekt pre peniazmi, viem, čo spôsobujú a to ešte nie všetko zďaleka, ani netúžim, ale prenasledujú ma beztak...vlastne by som povedala, že sa nebojím človeka, ktorý si ako hlupák vyžaduje strach druhých, to ma irituje, ale ja by som sa bála práve z toľkých peňazí iného človeka, mám aj bohatú kamošku, a som rada, že nič v tomto ohľade nespomína tak, necítim sa ani príjemne, pri hromade cudzích peňazí som nesvoja, pri hromade vlastných by som bola šťastná jak hoviadko ...a hlavne nezávislá v riešení bežných finančných problémoch
@1 to najlepsie opisala! ja nastastie zavisla na chlapovych peniazoch nie som, naco by mi bol napriklad milionar ktory by ma nepritahoval?! ani keby mi kupil palac...
no tak to je najvacsia kravina aka len moze byt...partnerku by som si nikdy nehladal podla toho ze ci je pri peniazoch alebo neni...aj tak som uz stastny a je mi jedno ci je bohata alebo chudobna...proste ju milujem taku aka je
Neviem aký bankový účet už len môžu mať ľudia v mojom veku, poväčšine študenti na výške...
To je jedna vec. A druhá vec je, že pokiaľ už ten človek má strašné peniaze, nie je nič čudné pokiaľ sa rád necháva obklopovať istým druhom dievčat, ktoré robia (alebo by mohli) robiť modelky ale často by sa dali označiť slovom "slepica"
@35 Takže je možné že niekto tu aj klame, to ti nikdy nikto nezaručí, takisto je možné že vzhľadom na to, akú na to treba povahu sa také indivíduá vyskytujú skôr na stránkach ako pokec alebo nemenovaný booom a takisto je možné že toto je nesprávna vzorka ľudí vzhľadom na vek (jedine že by tu bola nejaká čo letí na starších a prachatejších )
no ano-jednoznačne,s priateľom som začala chodiť,ked bol zadlžení 100 000,kôly jednej holke čo si nevedela vážiť,že by jej dal aj modré z neba,a aj dal,tak sa tu mu takto odplatila,tak áno-jednoznačne som pozerala na to koľko má peňazí-to by sme už asi dávno neboli spolu 3 roky
@40 Heh, ja mam skor pocit, ze to bolo myslene obrazne. Je jasne, ze student asi ziadne velke bankove konto mat nebude, ale napriklad ma prachatych fotrovcov, do skoly ho nosi fotrik na medaku, oblieka sa v zasade u T. Hilfigera a pod. aspon tak som to pochopil ja
@43 Takého som stretla len raz, ale pôsobil na mňa príliš nepríjemne
Nehovorím že keby mal partner viac peňazí, nebrala by som to pozitívne, predsalen v dnešnom svete byť bez peňazí... nič moc... ale určite to nie je nejaké kritérium alebo podmienka a podstatné je, aký ten človek je... (A ako @ayreen písala, tiež sa necítim dvakrát úžasne keď za mňa niekto niečo platí - s výnimkou rodičov )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale nie Aj teraz by si o mne mohol niekto myslieť, že som nejaká "zlatokopka", ale keď nad tým nejaký normálny človek aj trochu pouvažuje, tak zistí, že partnerove peniaze sú vám ukradnuté, ak nežijete v spoločnej domácnosti
@6 inak mas cistu pravdu
Ale konkrétne dnes som pozvaná, lebo máme rok a pol čo sme spolu
kto nema, nech mi ani nepise
Je mi cudne, ze kazdy ( teda az na jednu, ktora to ale zjavne myslela zo srandy ) napise, ze Nie, pricom v sucasnosti je to jeden z najviac problemovych faktorov. Ze by bol birdz portal, ktory spojil ludi z opacneho polu ?
Pochybujem
ja som ambiciozny
a mna netrapi aky ma holka bankovy ucet... to mi je fakt u (_._)
To je riadna hovadina, vybrat si partnera podla ban. uctu... skor mala by otazka, či pozerame na jeho finančnú stránku... na jeho auto a tak...
ten posledny nemal ani jedno..uff
To je jedna vec. A druhá vec je, že pokiaľ už ten človek má strašné peniaze, nie je nič čudné pokiaľ sa rád necháva obklopovať istým druhom dievčat, ktoré robia (alebo by mohli) robiť modelky ale často by sa dali označiť slovom "slepica"
@35 Takže je možné že niekto tu aj klame, to ti nikdy nikto nezaručí, takisto je možné že vzhľadom na to, akú na to treba povahu sa také indivíduá vyskytujú skôr na stránkach ako pokec alebo nemenovaný booom a takisto je možné že toto je nesprávna vzorka ľudí vzhľadom na vek (jedine že by tu bola nejaká čo letí na starších a prachatejších )
Nehovorím že keby mal partner viac peňazí, nebrala by som to pozitívne, predsalen v dnešnom svete byť bez peňazí... nič moc... ale určite to nie je nejaké kritérium alebo podmienka a podstatné je, aký ten človek je... (A ako @ayreen písala, tiež sa necítim dvakrát úžasne keď za mňa niekto niečo platí - s výnimkou rodičov )