@jebazneba nakoniec som si dala nemecký jazyk a rétoriku. Pôvodne som mala japonský jazyk, ale vymenila som ho za nemčinu, keďže nejaké základy z nej viem Čiže ja si dávam 2 výberové predmety. Naplánuj si to tak aby si za tri roky získala minimálne 180 kreditov
@delisa ďakujem, ja som tiež mala nemčinu na strednej, ale dala som si ruštinu, hoci no neviem a tiež uvažujem ešte nad jedným... myslíš že sa to ešte bude dať meniť? A ako vieš že 180 kreditov za 3 roky?
@jebazneba hmm.. neviem, či sa to bude dať meniť, možno áno, ale ruku do ohňa by som za to nedala
Pozri si Študijný program 2013/2014, je to hneď na úvodnej stránke. V tom pdf-ku je všetko napísané. Konkrétne tieto kredity sú na 9. strane pod - Absolvovanie bakalárskeho štúdia
@jebazneba 180 kreditov je vseobecne potrebne mat na bakalara, na skoro vsetkych odboroch a skolach,t.j. za semester aby sucet vsetkych predmetov dokopy vysiel na tych 30 kreditov...inak aj ja budem uvazovat nad rustinou resp. medzi rustinou a spanielcinou, este neviem
@delisa nooo..ja idem na prijimacky az teraz v stvrtok ale povedzme ze verim ze to dam a idem na nemecky program, a teraz pozeram ze tam je uz 31 kreditov v prvom semestri takze veru neviem nakoniec mozno ani ten jazyk si nedam
@lenuli@delisa tiež presne nad týmito dvoma som uvažovala len bojím sa že sa mi tá ruština bude pliesť so slovenčinou... škoda že tam nieje taliančina, to by som mala ľahký výber a asi si nechám len jeden tento výberový, vychádza mi to 71 kreditov na tento rok... to by malo byť fajn, nie? ... a ďakujem baby
@ lenuli až teraz na prijímačky?? Fuuha, držím palce aby si to dala! nech sa tam stretneme
@ jebazneba 71 kreditov? čo všetko si si dala na letný semester? Ja mám na zimný iba tie dva predmety, na letný zatiaľ nič a vychádza mi to na 61. Len tak tak, ale stačí na začiatok
@delisa vlastne hej sakra hlúpa som zle som si to zapamätala.. mám ruštinu 1 a 2 na oba semestre, aa robí to 61 kreditov takže rovnako som na tom. ono sa to dá ešte potom meniť na zimný?
@lenuli ja neviem sak a je tam taka? ja som si dala toto ze zadarmo kredity ked viem po rusky vies ako ale tiez rozmyslam ci sa tam nebudem nudit rozmyslam ze si nieco prihodim este, ale zad nechcem zbytocne vela
@nixxina no ved je rustina 1,2,3,4 a tipujem ze neparne cisla su v zimnom semestri a parne v letnom, tak si daj 3jku ked tak ...a neboj, oproti prekladatelstvu nebude nic zbytocne vela
@nixxina ale to je len orientacne podla mna..ci system ta vobec ani nepusti do toho? tak to by som potomniekomu napisala/zavolala ze proste viem trochu viac ako zaklady rustiny tak je blbost aby som si davala 1, ked sa chcem zdokonalovat..
@lenuli ja ti neviem akoze, ja som niekde citala ze z tychto Cckovych nieje ani test ze to je len nejake priebezne hodnotenie neviem kde som to vycitala ale uz ... uvidim ze co ja by som najradsej chodila doj azykovky lebo zas dve hodiny do tyzdna v jazyku ziadny zazrak neurobia...uvidim ci budem stihat ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Pozri si Študijný program 2013/2014, je to hneď na úvodnej stránke. V tom pdf-ku je všetko napísané. Konkrétne tieto kredity sú na 9. strane pod - Absolvovanie bakalárskeho štúdia
@ jebazneba 71 kreditov? čo všetko si si dala na letný semester? Ja mám na zimný iba tie dva predmety, na letný zatiaľ nič a vychádza mi to na 61. Len tak tak, ale stačí na začiatok
@lenuli
@jebazneba
a 71 nemaj to je zbytocne vela, staci ti 61 a da sa to menit este v septembri v pohode
@lenuli a aj ty si daj rustinu
a @delisa dakujem to je tak ked je niekto sikovny prispaty a az v lete si zmysli ze chce ist na inu skolu
to je pravdu oproti tomu je vsetko malo...