Prečo, ked si telefon nestihnem nabiť na 100% ale len na 40 alebo 60 tak sa mi behom pár hodín vybije na 4% a to s ním nič nerobím :/ mám samsung galaxy s3mini ...
sak telefon vydrzi so 100% zhruba den takze 50 % na pol dna mi znie normalne
cely mobil zresetuj.. asi tam mas postahovane kraviny co bezia na pozadi .
si ho prečisti, ukončuj procesy na pozadí, vypínaj bezdrôtové pripojenia, keď nepotrebuješ a budeš mať všetko v poriadku... mne môj vydrží po plnom nabití kľudne aj tri dni (a áno, tiež mám androidožrúta)
čo sa týka bateriek s väčšou kapacitou - áno, dajú sa zohnať
@giovo božééé nie to je blbosť v tomto prípade....
jedná sa o vyšťavenú baterku vyhoď hu het preč a kup novú najlepšie značkovú Samsung teda (lebo je to Samsung ) nekupuj také neznačkové lebo to sú všetko kokotiny hnusné fuj nieee! zbytočné vyhodenie peňazí.
a aj keď telefón blbne bývato spôsobené dožívajúcou batériou poznámto lebo ja som používal a používam už objazdené mobili a ver či never aj keď "neposlúchal" bolo to vždy baterkou len treba kúpiť poriadnu značkovú ( sony samung....žiadne kokotiny ako marsmobil atake jebvy )
inak strašne sa mi ľubil Sony erikson c510či jaké číslo to bolo len dysplej sa okosi praskol celý postupne
inak čo často počúvam že mobil vydrží max. 2 roky to je blbosť keď si pozreš info k baterkám tak sa tento čaš ( 2 roky ) zhoduje sa s priemerným počtom nabití a garantovaným množstvom nabití pre baterku
čím väčšia kapacita tým ti dlhšie vydrží ( okáže uchovať väčší náboj a tým dodávaďlhšie a väčšie prúdy) napr. 2500mAh vydrží mnohokrát viac ako 750mAh
hlavne kúp značkovú
Ja som často na mobile aj ked je na nabijacke... A vcera som bol tiez ... Mal som 26% vybil sa az na 1% a potom som ho vypol asi na 3-4min , vratil som sa zapol a baterka ukazuje 76% Konečne to blbnutie baterky ,prinieslo aj niečo pozitívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
cely mobil zresetuj.. asi tam mas postahovane kraviny co bezia na pozadi .
čo sa týka bateriek s väčšou kapacitou - áno, dajú sa zohnať
jedná sa o vyšťavenú baterku vyhoď hu het preč a kup novú najlepšie značkovú Samsung teda (lebo je to Samsung ) nekupuj také neznačkové lebo to sú všetko kokotiny hnusné fuj nieee! zbytočné vyhodenie peňazí.
a aj keď telefón blbne bývato spôsobené dožívajúcou batériou poznámto lebo ja som používal a používam už objazdené mobili a ver či never aj keď "neposlúchal" bolo to vždy baterkou len treba kúpiť poriadnu značkovú ( sony samung....žiadne kokotiny ako marsmobil atake jebvy )
inak strašne sa mi ľubil Sony erikson c510či jaké číslo to bolo len dysplej sa okosi praskol celý postupne
hlavne kúp značkovú