Dnes som sa zase velmi vytocil nechapem kolko zla sa vo mne berie. V afekte sa menim na vypocitavu cynicku svinu... az kym nevychladnem potom sam nechapem preco som bol taky zly normalne sa zacinam bat coho by som bol schopny
@grietusha a vies ze najviac psychickych problemov maju (podla statistik) prave psychologovia a psychiatri?
Je to preto lebo si vymysleli skatulky a na zaklade tychto skatuliek si stanovia diagnozu pricom si vsugeruju aj problemy, ktore nemaju a to iste robia aj svojim klientom. Niektori to robia v dobrej viere ze pacientovi pomozu, niektorych motivuje chamtivost, ved naco by bol psychoterapeutovi zdravy clovek? Treba mu nejaku diagnozu vymysliet, za zdraveho cloveka nedostane ani cent
okrem toho mnohi prirodovedci (napriklad neurologovia) oznacuju psychologiu za pavedu (sarlatanstvo) lebo nepouziva pri skumani ludskej psychiky vedecku metodu:
@grietusha myslim ze moj hlavny problem je zavislost. Ked som nejaky cas prestal brat to svinstvo tak zhruba po piatich dnoch som prestal byt impulzivny. Teraz som to bral cely weekend koli praci a dnes som to nahle vysadil neviem sa na nic sustredit a som vybusny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@robinsonleon mas pravdu
@Grietusha ako mi moze pomoct terapeut? predpise mi silnejsi opioid ako kratom? Napriklad Tramal, Oxikodon? Vikodin alebo rovno Kodein ci Morfin?
Je to preto lebo si vymysleli skatulky a na zaklade tychto skatuliek si stanovia diagnozu pricom si vsugeruju aj problemy, ktore nemaju a to iste robia aj svojim klientom. Niektori to robia v dobrej viere ze pacientovi pomozu, niektorych motivuje chamtivost, ved naco by bol psychoterapeutovi zdravy clovek? Treba mu nejaku diagnozu vymysliet, za zdraveho cloveka nedostane ani cent
okrem toho mnohi prirodovedci (napriklad neurologovia) oznacuju psychologiu za pavedu (sarlatanstvo) lebo nepouziva pri skumani ludskej psychiky vedecku metodu:
» cs.wikipedia.org/wiki/V%C4%9Bdec...
ale velmi pochybne postupy, ktore by v inych vednych odboroch neobstali.
» cs.wikipedia.org/wiki/Psychologi...